صنایع غذایی

تحقیق كره و انواع روغن ها

دانلود تحقیق با موضوع كره و انواع روغن ها،
در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
روغن کانولا محصولی است که از هيبریداسیون کردن تخم شلغم روغنی به دست می آید، اخييراً یکی از محبوب ترین روغن ها برای متخصصین تغذيه و پزشکانی که ادعا میکنند خطر بيماری های قلبی را کاهش می دهد شده است. 
فواید: 
حاوی میزان کمی روغن اشباع می باشد. 
حاوی میزان زیادی روغن غیر اشباع مونو می باشد. 
حاوی میزان زیادی اسید چرب امگا 3 می باشد. 
در مقایسه با روغنهای دیگر، بهترین ترکیب اسید چرب را دارا می باشد. 
همه ی ما طبق تجربیاتمان می دانیم، چیزی که یکسری فایده برای سلامتیمان داشته باشد، از طرف دیگر مضراتی نیز برایمان دارد. روغن کانولا هم همینطور است. باوجود فواید زیاد آن، باعث مشکلات سلامتی زیادی هم می شود. 
مضرات: 
قابلیت فاسد شدن آن نسبت به سایر روغن ها بیشتر است. 
وقتی در دمای بالا به آن گرما داده شود، دود ناشی از آن باعث ابتلا به سرطان ریه می شود. 
تحقیقات و آزمایشات نشان می دهد که وقتی این روغن را در دمای بالا گرما دهیم، سم ایجاد می شود. 
طریقه ی استفاده از این روغن: از روغن کانولا می توان برای سرخ کردن غذا استفاده کرد. اما باید میزان کم تا متوسط به آن گرما دهیم. 
غذاهای مناسب برای این روغن: روغن کانولا مزه و بویی ملایم دارد، به همین دلیل برای غذاهای پر ادویه روغن مناسبی محسوب می شود چون مزه ی این روغن به هیچ وجه با مزه ی غذا مخلوط نمی شود. 
– روغن زیتون 
روغن زیتون که همه جا به حافظ سلامتی معروف است، پرفروشترین روغن در آمریکا و سایر نقاط جهان شناخته شده است. آنچه باعث محبوبیت این روغن شده است، طعم و بوی خاص و ترکیبات مفید آن برای سلامتی می باشد. 
فواید: 
حاوی میزان زیادی روغن غیراشباع مونو می باشد. 
حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول و خطرا ابتلا به سرطان می شود. 
حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است. 
دوام و مدت نگاهداری آن نسبت به روغن های دیگر بیشتر است و حتی می توان آن را فریز کرد. 
گرچه فواید روغن زیتون بسیار بیشتر از مضرات آن است، اما این محصول هم ضررهایی دارد. 
مضرات: 
با گرم شدن، کمی از طعم و بوی این روغن از دست می رود. 
گرم شدن در دمای بالا می تواند باعث بی ثباتی و ناپایداری روغن شود، که باعث ایجاد بیماری های قلبی در مصرف کنندگان شود. 
طریقه ی استفاده از این روغن: گرچه می توان از این روغن برای آشپزی استفاده کرد، اما اگر به صورت نپخته استفاده شود، سالم تر است مثلاً با سالاد یا در سُس های مختلف.اگر می خواهیم از این روغن برای غذا پختن استفاده کنیم، بهتر است از حرارت کم تا متوسط استفاده کنیم. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق كره و انواع روغن ها”