صنایع غذایی

تحقیق پيش نيازهاي HACCP در صنايع غذايي

دانلود تحقیق با موضوع پيش نيازهاي HACCP در صنايع غذايي،
در قالب word و در 6 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي
اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از:
1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و … )
2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و … ) 
3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)
4- مبارزه با جانوران موذي (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و … )
5- بهداشت كاركنان (بهداشت فردي، معاينات پزشكي، رفتار عادات كاركنان)
6- بهداشت خط توليد (شرايط ماده خام، از بين بردن نقاط كور)
7- آموزش
اصول و مراحل طراحي سامانه «HACCP» در خط توليد رب گوجه فرنگي
بخش اول: پنج مرحله آماده سازي
1- تشكيل گروه :
در تشكيل گروه بايد از افراد آگاه درباره ويژگي هاي شيميايي، فيزيكي و خوراكي رب گوجه فرنگي و مراحل توليد آن در كار بهره گيري شود.
بهتر است اين گروه متشكل از كارشناسان رشته هاي گوناگون علوم باشد. (مانند: كارشناس علوم مهندسي، كارشناس خط توليد، كارشناس بهداشت، كنترل كيفي، تغذيه و سلامت، ميكروب شناسي و كارشناس شيمي مواد غذايي)
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق پيش نيازهاي HACCP در صنايع غذايي”