دانلود تحقیق با موضوع HACCP چیست؟ ،
در قالب word و در 27 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
نگاهی به برنامه HACCP افشرهها
HACCP در آبمیوهها به سیستمی اشاره میكند كه باعث كاهش خطرات ایمنی غذایی در فراوری، بستهبندی و حمل و نقل آبمیوهها میشود. HACCP مخفف تجزیه و تحلیل خطرات نقاط كنترل بحرانی است.
HACCP در آبمیوه
HACCP در آبمیوهها به سیستمی اشاره میكند كه باعث كاهش خطرات ایمنی غذایی در فراوری، بستهبندی و حمل و نقل آبمیوهها میشود. HACCP مخفف تجزیه و تحلیل خطرات نقاط كنترل بحرانی است. خطرات مهم و قابل توجه در مورد یك آبمیوه بهخصوص و بصورت پوره یا كنسانتره بر پایهی اطلاعات علمی شناسایی میشود. روشهایی كه طی آن خطرات ناشی از فراوری آبمیوهها كنترل میشوند، شناسایی شده وحدود بحرانی هر قسمت از پروسه تنظیم میشود. مراحل مونیتورینگ و كنترل، برای سنجش تطابق كارآیی دستگاهها با حدود بحرانی تعریف شده انجام میشود. در صورتی كه دادههای فراوری از نظر سلامت، خارج از حد كنترل مورد نظر باشد، اعمال اصلاحی از پیش طراحی شده برای جلوگیری از تولید محصولات معیوب و ناقص انجام میگیرد. بهعلاوه سیستم HACCP بر پایهی تایید و مستندسازی فراوان،این اطمینان را بوجود میآورد كه ایمنی غذا، به هیچوجه مورد شك و سوءظن قرار نگیرد. بنابراین سیستم HACCP ساختاری را ایجاد میكند كه طبق آن خطرات و اتفاقات ناخواستهای كه ممكناست در حین فراوری صورت گیرد، شناسایی شده و روشهای كنترل كنندهای برای به حداقل رساندن این خطرات ایجاد میكند.