دانلود تحقیق با موضوع ميوه هاي افزايش دهنده ي هوش و حافظه،
در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
به منظور تقويت حافظه و ارتقاء هوش بايد نکاتي را رعايت کنيم که در جنبههاي مختلف ميتواند منجر به تقويت حافظه و هوش شود. نوع تغذيه از جمله نکات مهمي است که بايد به آن توجه نمود. در زير به نکاتي اشاره ميکنيم که توجه به آنها نقش به سزايي در تقويت حافظه دارد.
ميوههايي که هوش و حافظه ي مغز را افزايش ميدهند، شامل موارد زير است:
سيب:
سيب يکي از بهترين ميوههاي معجزه آسا است، که هم خاصيت خنثي کردن سم را دارد و هم قدرت غذايي. به علت داشتن مواد قليايي، اسيد اوريک را حل ميکند و براي معالجهي مرض چاقي بسيار مفيد است. به علت داشتن فسفر، تقويتکننده اعصاب و مغز است. سيب به علت دارا بودن ويتامينهاي A ، B و C و املاح سودمندي مانند کلسيم، فسفر، منيزيم، آهن، پتاسيم و سديم براي همهي سنين به خصوص بچهها مفيد ميباشد.
سيب با خستگي، فشار ذهني و کمبود مواد معدني مبارزه ميکند. تقويتکنندهي اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوي بد دهان و آرامش دهندهي قلب است. بوييدن و خوردن سيب موجب نشاط، شادي، تقويت حافظه و سلسلهي اعصاب ميگردد.
سيب قرمز بيشتر از سيب سفيد مفيد است؛ البته به شرطي که تازه باشد.
انگور:
انگور داراي پتاسيم است که موجب احساس شادي ميشود. از طرف ديگر حاوي فسفات زيادي است که غذاي مغز و سلسلهي اعصاب ميباشد و همچنين باعث ازدياد هوش و حافظه ميگردد.
انگور به علت داشتن منگنز، عامل رشد نيز محسوب ميشود، چهره را روشن ميکند و غذاي مناسبي براي سلسلهي اعصاب به شمار ميرود. اين ميوهي خوشمزه باعث تقويت نيروي عضلاني ميگردد.
انگور، جواني دوباره اي به فرد ميبخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوي ميسازد. خواص راديو اکتيو دارد و از سقط جنين جلوگيري ميکند.
انار:
خوردن انار، معده را دباغي کرده و ذهن آدمي را نيرو ميبخشد و موجب تقويت حافظه ميگردد.
چون انار قادر است معده و رودهها را پاک کند، لذا جدار روده را براي دفاع و دور نمودن ويروسها آماده ميسازد. بنابراين سموم به خون و قلب نميريزد و قلب رونق و حيات تازهاي مييابد و به اين طريق سلولهاي کبد را فعال ميکند.
همچنين باعث دفع اوره و کلسترول و سموم ديگر ميگردد.