صنایع غذایی

تحقیق ادویه جات و خواصشان

دانلود تحقیق با موضوع ادویه جات و خواصشان،
در قالب word و در 16 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
ادویه قسمتی از گیاهان معطر است که به عنوان چاشنی به غذاها اضافه می‌شود. ادویه عامل مهمی برای طعم و عطر مطلوب غذا است. همچنین طیف وسیعی از مزه‌ها را ایجاد می‌کند و در فرهنگ‌های مختلف، میزان استفاده از خواص ادویه جات در انواع غذاها متفاوت است. ادویه عضوی جدا نشدنی از غذا است و بدون آن غذا اصلا طعم خوبی نخواهد داشت. هند یکی از بزرگترین تولید کنندگان ادویه در جهان است. از آنجایی که ادویه جات منبعی گیاهی هستند، بهتر است اواخر زمان پخت به غذا اضافه شوند تا خواص خود را حفظ کنند. همچنین تفت دادن ادویه موجب آزاد شدن اسانس‌های عطری آن می‌شود و برای عطر بهتر غذا مفید است. بهترین شرایط نگهداری ادویه در جای خشک و تاریک است. رطوبت موجب فاسد شدن و کپک زدن ادویه می‌شود. نور هم باعث از دست رفتن خواص ادویه جات می‌شود.
خواص کلی ادویه جات چیست و چرا باید از آن‌ها در غذاها استفاده کنیم؟
علاوه بر طعم دهی غذا، از خواص ادویه جات می‌توان به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مثل: قند خون بالا، فشار خون، بیماری‌های قلبی، ضعیف شدن بدن، مشکلات پوستی، سرماخوردگی، آنفولانزا و سرطان اشاره کرد. به طور کلی ادویه جات موجب افزایش گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروب‌ها می‌شوند. مخلوط کردن بعضی ادویه‌ها با هم موجب تقویت فواید آن‌ها روی بدن می‌شود. خواص ادویه زیر خاکی سبب درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌شود و در کتاب‌های قدیمی طب سنتی به آن اشاره شده است. این ادویه ترکیبی است و فرمول خاصی برای تهیه آن وجود دارد. بهتر است آن را از فروشگاه معتبری تهیه کنید.
خلاصه
خرید ادویه جات برای ایجاد طعم و عطر مطلوب در غذاها ضروری است. ادویه‌ها طعم‌‌های متفاوتی در غذا ایجاد می‌کنند و بهتر است قبل از اضافه شدن به غذا، تفت داده شوند. مصرف ادویه موجب بهبود بخشیدن سلامتی و از بین بردن بسیاری از بیماری‌ها می‌شود.
مهمترین اثرات ادویه‌جات بر بدن چیست؟
افزایش سوخت و ساز بدن و از بین بردن کالری
از خواص ادویه های تند می‌توان به بالا بردن متابولیسم بدن اشاره کرد. استفاده کردن از فلفل و زنجبیل موجب افزایش دمای بدن، تعرق و لاغری می‌شود. علاوه بر آن‌ها زردچوبه و دارچین هم متابولیسم بدن را بالا می‌برند.
رفع مشکلات گوارشی و درد معده
مصرف دمنوش زنجبیل یا اضافه کردن آن به غذاها، معجزه‌ای برای درمان معده درد است. دارچین و هل هم برای درمان مشکلات گوارشی و رفع حالت تهوع مفید هستند.
درمان دردهای قاعدگی و تنظمی هورمون‌های زنانه
مصرف رازیانه موجب تنظیم هورمون‌های زنانه می‌شود. از فواید زعفران می‌توان به قاعده‌آور بودن آن اشاره کرد. نوشیدن چای آویشن و پونه یا اضافه کردن آن‌ها به غذا سبب تسکین دردهای دوران پریود می‌شود.
درمان التهاب بدن با خواص ادویه جات
اگر بدن شما ملتهب است و دردهای عضلانی دارید، مصرف زردچوبه را فراموش نکنید. این ادویه دارای کورکومین است که سبب درمان التهابات بدن می‌شود.
کدام یک از ادویه‌جات فشار خون را کاهش می‌دهند؟
از فواید پودر سیر می‌توان به کاهش فشار خون و تقویت قلب اشاره کرد. این ادویه حاوی آلیسین است که یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی قوی است و مصرف آن فشاری که بر قلب وارد می‌شود را کم می‌کند. همچنین با از بین بردن رسوبات رگ‌ها مانع از به وجود آمدن فشار خون می‌شود. پودر سیر ضربان قلب را کم می‌کند و خطر بیماری‌های قلبی را به حداقل می‌رساند.
خواص ادویه برای سلامتی و پاکسازی بدن
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق ادویه جات و خواصشان”