مهندسی کشاورزی و زراعت

تحقیق خواص غوره

دانلود تحقیق با موضوع خواص غوره ،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
انگور نارس يا غوره سرد ، خشك و آب و عصاره آن نيز سردتر و خشك تر و فرونشاننده حرارت خون ، صفرا ، و قطع كننده بلغم معده ، و مقوي كبد و بدن و برطرف كننده سستي اعضاء و تشنگي و براي تخفيف رماتيسم و سياتيك مفيد است ضماد پودر غوره جهت خوشبو كردن عرق بدن و تخفيف جوشش و خارش پوست مفيد است . رب غوره ، بر طرف كننده تشنگي، مسكن التهاب و حرارت و اسهال و انگيزنده اشتها و حفظ و محكم كننده جنين ، تقويت كننده احشاء و بر طرف كننده استفراغ هاي صفراوي و هرگاه همراه با رب انار ميخوش شود براي درمان تبهاي صفراوي مفيد است آب غوره ، درمان چاقيست ، گيرهاي قاعدگي را بر طرف و بلوغ دختران را جلو مي اندازد . خشك كردن عصاره غوره جهت درمان تبهاي صفراوي ، گلو درد ، ورم حنجره ، استفراغ خونين ، خونريزي بيني ، خونريزي لوزه و جوش دهان مفيد است . هرگاه با آب تره تركيب شود جهت جمع كردن بواسير يا رحم نافع است و مخلوط با سركه جهت درمان بواسير و و چرك گوش نافع است و غرغره كردن جهت زخم معده و ترشح مواد سفيد خانمها ، سورمه تهيه شده از آن بر طرف كننده درد چشم است.گرد غوره كه همان غوره پودر شده است همان خواص غوره را  دارد 
توجه : 
مقدار مجاز خوراك طبي آن از رب غوره هر وعده هر نفر در حدود پنج گرم . هر گاه خود غوره در دسترس نباشد جانشين آن مي تواند ديواس يا سماق يا سيب ترش گردد 
زيان غوره :
ضعيف كننده معده ( در صورت افراط ) زيان آور قوه باء عامل باد و نفخ شكم و درد روده و عامل التهاب و عطش در بعضي اشخاص ، خنثي كننده زيانهاي آن گل قند و انجير است . افراط در آن براي خانمهاي حامله صلاح نيست 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق خواص غوره”