Fileca » سایر » تحقیق پمفلت استرلیزاسیون
دانلود تحقیق با موضوع پمفلت استرلیزاسیون،
در قالب word و در 2 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
ستریلیزاسیون چیست ؟
عبارت است از استفاده از روش های فیزیکی و شیمیایی جهت تخریب و در هم ریختن ساختار کلیه میکروبها از جمله میکروبهای بسیار مقاوم دارای اندوسپورو رسیدن به سطح خاصی از (EN556) مطابق استاندارد بین المللی است.
اولین بار Semmel weis ارزش شستن دستها با محلول گندزدا را در پیش گیری و کاهش دادن مرگ های ناشی از عفونت های پس از زایمان نشان داد و سپس لیستر موفق شد با بکار گیری اسید کربولیک شمار عفونت زخم ها را کاسته و از آنها پیش گیری کند .
تعاریف و اصطلاحات عفونت زدایی
Cleaning یعنی زدودن دبری ها یا مواد قابل رویت با آب
Strilization یعنی استفاده از روش های فیزیکی یا شیمیایی به منظور از بین بردن کلیه میکروارگانیسم ها از جمله اسپورها
Disinfection (گندزدایی) استفاده از روش های فیزیکی یا شیمیایی به منظور کم کردن بار میکروبی
Disinfestation : (آلودگی زدایی) یعنی از بین بردن انگل های خارجی که ناقل بیماری اند .
دانلود فایل”تحقیق پمفلت استرلیزاسیون”
مطالب مرتبط:
- پاورپوینت خصوصيات پمفلت دانلود پاورپوینت با موضوع خصوصيات پمفلت،در قالب ppt و در 11 اسلاید، قابل ویرایش.بخشی از متن پاورپوینت:صفحات داخلي:مقدمه؛ در مورد اهميت موضوع و ضرورت انتشار.عناوين مرتبط؛ راههاي سرايت يا ابتلاء، پيشگيري، درمان، توصيهها، تصاوير، ....در پمفلت بر روي پيشگيري تأكيد…
- تحقیق پمفلت بیماری کم کاری تیروئید دانلود تحقیق با موضوع پمفلت بیماری کم کاری تیروئید،در قالب word و در 2 صفحه، قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق:علایم شایع:نامحتمل است که تمام علایم زیردریک فرد وجودداشته باشند امااکثر بیماران دارای چندین علامت از علایم زیر هستند کم شدن تحمل به سرما-کم…
- تحقیق محلول بافر دانلود تحقیق با موضوع محلول بافر،در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش.فهرست :بافرهاآمادهسازی یک محلول بافرمعنای pH در یک بافرظرفیت بافرانتخاب محلول بافر مناسبکاربرد بافرهامحلولهای بافر پر کاربردجداول ICE جهت محاسبه pH بافرمثال ۱شرایط نگهداری محلول بافربخشی از این تحقیق :مخلوطی…
- تحقیق پمفلت خواص درمانی انجیر دانلود تحقیق با موضوع پمفلت خواص درمانی انجیر،در قالب word و در 2 صفحه، قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق:خواص انجیرانجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند( در حدود 60…