مهندسی کشاورزی- دام و طیور

پاورپوینت بیماریهای لیستریوز، تب مالت و تب خونريزي دهنده كريمه- كنگو در دام و راه مقابله با آن ها

دانلود پاورپوینت با موضوع بیماری های لیستریوز، تب مالت و تب خونريزي دهنده كريمه- كنگو در دام و راه مقابله با آن ها،
در قالب ppt و در 88 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تب خونريزي دهنده كريمه- كنگو‌
اتیولوژی
اپيدميولوژي بيماري در جهان و ايران
راه هاي انتقال تب خونريزي دهنده کريمه- کنگو
عفونت در حیوانات
اقدامات دامپرشکی
تصاویر
مبارزه با ناقلين تب خونريزي دهنده کريمه- کنگو C.C.H.F
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بیماریهای لیستریوز، تب مالت و تب خونريزي دهنده كريمه- كنگو در دام و راه مقابله با آن ها”

2019-09-22 00:43:11

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

تحقیق تخم مرغ

دانلود تحقیق با موضوع تخم مرغ،
در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

درجه بندي تخم مرغ ها
درجه AA
درجه A
درجه B
درجه C
سايز تخم مرغ ها
نگهداري و خريد تخم مرغ
نحوه جدا كردن زرده و سفيده
نحوه زدن و فرم دهي سفيده
فرم دهي به زرده
آب پز كردن تخم مرغ

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تخم مرغ”

2019-09-19 03:02:57

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

تحقیق برنامه هاي واكسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي

دانلود تحقیق با موضوع برنامه هاي واكسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
بررسي هاي عمومي موقع طراحي يك برنامه واكسيناسيون
برنامه هاي واكسيناسيون براي گاوهاي گوشتي گله گوساله ها
گوساله هاي كوچك (گوساله هاي شيرخوار)
گوساله هاي گوشتي علفي (از شير گرفته شده)
كلُستريديا (Clostridia)
واكسن كلستريدياي هفت كاره (7-Way)
هموفيلي سامنوس Haemophilus Somnus
كرم زادي (انگل ها)
تست حاملگي (ماده گاوهاي گوشتي و ماده گوساله ها)
قبل از پروار (ماده گاوهاي گوشتي و ماده گوساله ها)
قبل از زايمان
گاوهاي نر
گاوهاي ماده بالغ

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق برنامه هاي واكسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي”

2019-09-15 02:10:19

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

تحقیق آموزش پرورش گوسفند پروار و داشتی

دانلود تحقیق با موضوع آموزش پرورش گوسفند پروار و داشتی،
در قالب word و در 71 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

انواع نژادهای گوسفند
گوسفندان ایران
نژادهایی با پشم خیلی ظریف
مرینوس (Merino)
رامبویه (Rambouillet)
دبویلت (Debouillet)
نژادهایی با پشم نسبتاً ظریف
چویوت (Cheviot)
دورست (Dorest)
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آموزش پرورش گوسفند پروار و داشتی”

2019-09-11 20:31:17

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

پاورپوینت تولیدمثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل

دانلود پاورپوینت با موضوع تولیدمثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل،
در قالب ppt و در 50 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

بکرزایی
دید کلی
بکرزایی در چه جاندارانی رخ می‌دهد؟
بکرزایی طبیعی
بکرزایی مصنوعی
بکرزایی در روتیفرها
تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل
ملکه
پرورش ملکه
ملکه باکره
تخم‌گذاری
و …


بخشی از متن پاورپوینت:

پرورش ملکه:
در یک کلنی زنبور عسل، پرورش ملکه ممکن است به یکی از علل زیر صورت گیرد:
۱) نشاندن ملکه جدید به جای ملکه‌ای که به علت نامعلوم معدوم شده است.
۲) تعویض ملکه‌ای که پیر شده ولی هنوز مایل است فعالیت داشته باشد.
۳) برای ازدیاد کلنی یا بچه بیرون کردن.
در هر یک از حالات فوق، کارگزاران موقعی اقدام به ساختن خانه ملکه و پرورش آن می‌کنند که ماده بخصوص جلوگیری کننده به آن‌ها نرسد.

در حالت اول، چندین ملکه در خانه‌های اضطراری که با تغییر شکل خانه کارگران ساخته شده، پرورش داده می‌شوند. در این خانه‌ها اغلب یک لارو یا ندرتا یک تخم قرار دارد. چگونگی انتخاب این خانه‌ها و لاروها …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تولیدمثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل”

2019-09-01 05:15:09

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

پاورپوینت و تحقیق راهنمای استفاده از دستگاه جوجه کشی

دانلود پاورپوینت و تحقیق با موضوع راهنمای استفاده از دستگاه جوجه کشی،
در قالب ppt و در 83 اسلاید، قابل ویرایش و در قالب pdf و در 83 صفحه، شامل:

دستورالعمل استفاده از یک دستگاه جوجه کشی
جوجه کشی از تخم ها
دما
رطوبت
نور
کندلینگ تخم ها
هچ تخم های نطفه دار
جوجه کشی مرغ
جوجه کشی بوقلمون
جوجه کشی بلدرچین
جوجه کشی شترمرغ
جوجه کشی اردک
و…

توضیحات:
یک
دستگاه جوجه‌ کشی، یک دستگاه شبیه‌ سازی شده است که برای پرندگان مختلف و
خزندگان و هر آن چه که تخم‌گذار باشد، تعریف و ساخته می‌گردد و توسط گرم
نگه داشتن آن ها (تخم نطفه دار) در رطوبت مناسب و در صورت نیاز برای چرخش و
جوجه گیری آن هاست. رجینالد کارل A. سانچز این دستگاه ماشین جوجه‌کشی را
برای تخم مرغ‌ ها، حتی اگر مرغی برای نشستن روی آنها وجود نداشته باشد،
اختراع کرد.

این مجموعه راهنمای کامل استفاده از دستگاه جوجه کشی برای جوجه کشی از مرغ، شترمرغ، اردک، بلدرچین و بوقلمون است

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت و تحقیق راهنمای استفاده از دستگاه جوجه کشی”

2019-08-18 13:16:05

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

تحقیق پرورش گاو

دانلود تحقیق با موضوع پرورش گاو،
در قالب word و در 19 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
انتخاب گاوهای گوشتی
انتخاب گاوهای نر گوشتی
انتخاب ماده گاوهای گوشتی
ويژگي های جايگاه گاوهای گوشتي
پرورش گوساله های نوزاد گوشتی
کيفيت سيلوی علوفه و رشد گاوهای گوشتي
الگوی تخمير
محتوای ماده خشک
روش های توليد گوشت گاو با استفاده از علوفه سيلو شده
پرواربندی گاو با استفاده از علوفه گندميان و دانه غلات
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق پرورش گاو”

2019-08-13 09:11:12

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

پاورپوینت و تحقیق استفاده از ارزيابي مدفوع براي كمك به تغذيه گاوهاي شيرده

دانلود پاورپوینت و تحقیق با موضوع استفاده از ارزيابي مدفوع براي كمك به تغذيه گاوهاي شيرده،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، در قالب word و در 9 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
سه مورد براي بررسي و مشاهده مدفوع
تجزيه تحليل فيزيكي
نمونه شسته شده را در يك سطح تيره و صاف گذاشته و آن را از نظر موارد زير بررسي كنيد
نکات نهایی


بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
ابزارهاي زيادي وجود دارد كه متخصصان تغذيه ممكن است از
آن‌ها براي ارزيابي و كنترل وضعيت تغذيه‌اي گاوهاي توليده كننده شير
فراوان استفاده كنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا كود، مي‌تواند اطّلاعاتي در
مورد سلامت كلي، تخمير در سيرابي و عملكرد هضمي در گاوها به ما بدهد.
گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آن‌ها ايجاد مي‌کنند
زيرا آن‌ها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت مدفوع مي‌كنند و روزانه مجموعاً 100
پوند يا بيشتر مواد دفعي از آن‌ها خارج مي‌شود.

مقدار مدفوع بسته به
تغذيه و آبي كه مي‌خورند متفاوت است و ممكن است به مقدار زيادي كاهش پيدا
كند به خاطر وقفه غيرطبيعي كه در عبور مواد هضم شده در طول لوله گوارشي
آن‌ها ايجاد مي‌شود.

ارزيابي مدفوع مي‌تواند اطّلاعات با ارزشي را در
خصوص موقعيت و مقدار هضم و تخمير مواد غذايي مصرف شده به ما بدهد. به طور
معمول اكثر مواد غذايي مصرف شده توسط گاوهاي شيري، در سيرابي آن‌ها هضم مي
شود و …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت و تحقیق استفاده از ارزيابي مدفوع براي كمك به تغذيه گاوهاي شيرده”

2019-08-03 21:22:36

مهندسی کشاورزی- دام و طیور

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

  • فهرست مطالب :

    چكیده

    مقدمه

    اصول HACCP

    مراحل
    اجرای
    HACCP

    كاربرد
    سیستم
    HACCP در بهداشت گوشت مرغ

    مزایا
    و معایب كاربرد سیستم
    HACCP
    در صنعت پرورش مرغ گوشتی

     منابع

     

    قسمتی از متن :

    با
    گسترش ارتباطات و پدیده ی جهانی شدن، نیاز ارتباط در كشورمان نیز احساس می گردد.
    این ارتباطات تابع قوانینی است كه برای تمام كشورها تدوین گردیده و نادیده گرفتن
    آن امكان پذیر نمی باشد. روابط تجاری در آینده تابع قوانین وضع شده توسط سازمان
    تجارت جهانی(
    WTO)
    صورت خواهد گرفت و رعایت استانداردهای بین المللی در مورد كالاهای تجاری امری
    اجتناب ناپذیر است. در حال حاضر بسیاری از كشورهای جهان به عضویت این سازمان
    درآمده اند و بسیاری دیگر، منجمله ایران، درخواست خود را برای عضویت در این سازمان
    ابلاغ كرده اند. كشورهای در حال توسعه 10 سال از زمان ارائه ی درخواست عضویت، وقت
    دارند تا بتوانند خود را با شرایط تعیین شده توسط سازمان تجارت جهانی وفق دهند.
    مهمترین اصل این سازمان ایجاد شرایط یكسان برای تولیدكنندگان می باشد، چرا كه
    زمانی رقابت معنا پیدا می كند كه شرایط تولید برای تمام  رقبا یكسان باشد. كشوری مثل ایران كه سیستم
    پرداخت یارانه از طرف دولت می باشد، واضح است كه تولیدكنندگان می توانند محصولات
    خود را ارزانتر از رقبای خود در سایر كشورها تولید نمایند. براساس قانون سازمان
    تجارت جهانی ورود و خروج كالاهای تجاری بدون هیچ محدودیتی و براساس تعرفه های
    تعیین شده انجام خواهد شد. بدین معنی كه ورود و خروج كالاهای تجاری مجاز، آزاد
    خواهد بود. در این شرایط قیمت و كیفیت محصول فاكتور تعیین كننده می باشد. یعنی
    تولیدكننده ای كه بتواند محصول خود را ارزانتر و با كیفیت بالاتر عرضه نماید پیروز
    می گردد.

    شناخت
    سیستم
    HACCP، اصول و كاربرد آن در صنعت غذا امری
    ضروری می باشد چرا كه
    HACCP
    یك سیستم آگاهی دهنده ی مداوم و جامع درباره ی ایمنی غذا است كه برای پیش گیری از
    پیشرفت خطرات در صنعت طراحی شده و بنابراین درجه ی بالایی از ایمنی غذا را تضمین
    می كند. با كاربرد سیستم
    HACCP
    می توان از فساد محصولات و به هدر رفتن آنها جلوگیری كرده و اقتصاد جامعه را بهبود
    بخشید.(3)

    HACCP)Hazard
    Analysis Critical Control Point
    ) 
    یك مطالعه ی سیستماتیك روی اجزای تشكیل دهنده ی محصول غذایی، شرایط فرآیند،
    حمل و نقل، انبارداری، بسته بندی، توزیع و مصرف توسط مصرف كننده را در بر می گیرد.
    این آنالیز اجازه می دهد كه در جریان فرآیند نواحی حساس را كه خطرآفرین هستند
    شناسایی كنیم. با این اطلاعات قادر خواهیم بود كه نقاط كنترل بحرانی در سیستم را
    تعیین كنیم. یك نقطه ی كنترل بحرانی هر نقطه از زنجیره تولید غذایی است كه فقدان
    كنترل در آن نقطه منجر به  خطر ایمنی غذایی
    می شود كه غیرقابل پذیرش است.(3)

    سیستم HACCP
    اولین بار در سال 1959 توسط كمپانی
    PILLSBURY
    به عنوان یك ابزار مدیریت برای تضمین تولید محصولات سالم برای عرضه به ناسا
    NASA اجرا شد و بعد از آن در سال 1973، FDA سیستم HACCP را به طور ثبت شده بنا كرد (5 و 10).
    در این بررسی، اصول و مراحل سیستم
    HACCP ،
    رابطه ی آن با
    TQM) Total Quality
    Management
    ) و كاربرد HACCP
    در صنعت پرورش مرغ گوشتی مورد بحث قرار می گیرد.

  • Normal 0 false false false EN-US
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی”

    2019-07-26 10:21:53

  • مهندسی کشاورزی- دام و طیور

    پاورپوینت آدیپوکین ها

    دانلود پاورپوینت با موضوع آدیپوکین ها،
    در قالب ppt و در 52 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

    مقدمه
    تشکیلات و ساختمان بافت چربی
    انواع سلولی در بافت چربی سفید
    تولیدات و ترشحات بافت چربی  
    آدیپوکین ها و فاکتورهای پروتئینی ترشح شده از بافت چربی
    بافت چربی سفید
    هوموستازی انرژی با تعادل ایمنی مرتبط می باشد
    لپتین
    نقش لپتین
    آدیپونکتین
    آدیپونکتین و هوموستازی گلوکز و حساسیت به انسولین
    آدیپونکتین و رشد استخوانی
    تنظیم متابولیسم پروتئین درماهیچه (میوتوبول ها) به وسیله آدیپونکتین
    آدیپوکین ها و تنظیم سیستم ایمنی
    پروتئین‌‌ های سیستم رنین آنژیوتانسین
    رزیستین و آدیپسین
    فاکتور نکروزی تومور آلفا
    اینترلوکین ها
    اینترلوکین ها:15&6
    اینترلوکین 6
    آنزیم‌‌های مرتبط با متابولیسم هورمون های جنسی و گلوکوکورتیکوئیدها
    بزرگ شدن آدیپوسیت ها
    متابولیسم بافت چربی
    فاکتورهای تعیینکننده توزیع چربی


    قسمتی از متن پاورپوینت:
    بافت چربی منبعی از انواع پپتیدهای بیواکتیو مانند لپتین، آدیپونکتین، پروتئین‌‌های سیستم رنین آنژیوتانسین، رزیستین و.. است، که به طور کلی آدیپوکین یا هورمون های بافت چربی نامیده میشوند.
    این ترکیبات با آثار موضعی یا دوردست خود در تنظیم هموستاز انرژی، متابولیسم کربوهیدرات و چربی، هموستاز عروق، ایجاد پاسخ‌‌های ایمنی و تولیدمثل دخیل بوده و به نظر می رسد که در گسترش چاقی و اختلالات ناشی از آن نیز نقش به سزایی ایفا می کنند …


    توضیحات:
    این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان ‘آدیپوکین ها’ می باشد که در حجم 52 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

    پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت آدیپوکین ها”

    2019-07-09 02:42:40