شیلات

طرح توجیهی فرآوري و بسته‌بندي ميگو

مقدمه :
بسته‌بندي
به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي
قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت
نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي
مورد نظر نيز مؤثر است.
نظريه
پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از
نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي
اين نقش ها نيز برمي‌ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي
و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
از
ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه
محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد
به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‌هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي
خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته
و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي
طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت
رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
آلودگي
و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش
غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف مي‌گردد. از ديگر سو
استفاده از گوشت ماهي، ميگو و ساير آبزيان به عنوان يك منبع غذايي مهم و با
ارزش مي‌تواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايي ايفا نمايد چرا كه چربي
موجود در گوشت آبزيان داراي كلسترول غير مضر مي‌باشد.
لكن
اين مواد غذايي بسيار حساس و سريع الفساد است كه حفظ كيفيت آن از مرحله
صيد تا مصرف از اهميت بالايي برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوري و
نگهداري اين محصول مي‌توانند در ارتقاي كيفيت و در نتيجه ترغيب
مصرف‌كنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنايت به اين
موارد فرآوري و بسته بندي ميگو به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر
ارائه دهندگان طرح مي‌باشد.
بسته
بندي ميگو پس از فرايند حذف سر و دم و در دو نوع بسته هاي يك كيلوگرمي خالص
با پوشش سلفون وكيوم و همچنين جعبه هاي دو كيلوگرمي همراه با يخ ( با وزن
خالص يكهزار گرم) انجام مي‌پذيرد.  انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي
بسته بندي ميگـو از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني ناشي از فرايند
فرآوري حذف سر ودم محاسبه مي‌گردد و ضايعات آن كه در تهيه خوراك دام به كار
مي‌رود نيز به صاحبان كالا عودت مي‌گردد.
علاوه
بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است،  با
اجـراي اين طرح ، مي‌توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه
ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‌توانند سهم
بسزايي در آن داشته باشند.
خلاصه طرح:
موضوع طرح : فرآوري و بسته بندي ميگو
ظرفيت : 1800 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور 
سرمايه گذاري كـل: 5/2194 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 5/224 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1970 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايي : چهـل و هفـت نفـر 
دورة بازگشـت سرمايه: پانزده ماه
دانلود فایل

دانلود فایل”طرح توجیهی فرآوري و بسته‌بندي ميگو”

2019-09-23 18:53:20

شیلات

جزوه آموزشی اصول پرورش زالو (با تاکید بر پرورش در ایران)

دانلود جزوه آموزشی اصول پرورش زالو (با تاکید بر پرورش در ایران)،
در قالب pdf و در 114 صفحه، شامل:

اصول کلی پرورش زالو
سیستماتیک زالوی طبی
پیشنه استفاده از زالوی طبی
شکل ظاهری زالوی طبی
جفت گیری تا کوکون گذاری
مشخصات ظاهری و عمومی زالوها
زیست شناسی زالوها
تقسیمات اصلی بدن زالو
دهان زالو
گزش و مکش
پوست زالو
مزیت های موکوس برای زالو
منافذ خارجی در زالو
سیستم گوارش زالو
سر زالو ها
سیستم گردش خون زالو
حرکت و جابه جایی در زالوها
سیستم تولید مثل زالوها
جفت گیری و تکثیر زالوها
فیزیولوژی تولیدمثل زالو
نحوه پیله گذاری زالو ها
زالو های نوزاد
زالو های جوان
تولید مثل (کامل)
شیوه تکثیر زالو ها
تخم گذاری زالو ها
رژیم غذایی نوزادان زالو
هضم و جذب غذا در زالوها
علائم اشتهای زالو ها به غذا
فاکتور های اثرگذار در فراوانی و انتشار زالو
تغذیه زالوها
تغذیه زالو در کارگاه
تغذیه زالو برحسب نوع استفاده
تغذیه برحسب انواع مختلف گونه های زالو
مکان پرورش زالو
استخرهای خاکی برای پرورش زالو
استخرهای بتونی پرورش زالو
استخرهای برزنتی پرورش زالو
تکثیر در وان های پلاستیکی
تکثیر و پرورش در آکواریوم
پرورش در بطری های شیشه ای
پرورش زالوها در آبگیر های طبیعی
پرورش زالو در منزل با تعداد کم
نگهداری در گونی های پارچه ای
صفر تا صد پرورش زالو در ایران
هزینه پرورش 20 هزار عدد زالو
تجهیزات کارگاه های پرورش زالو
مکان پرورش زالو
ویژگی های فضای پرورش زالو
فاکتورهای کلی که باید قبل از شروع کار دانست
ویژگی های آب نگهداری زالو
محیط نگه داری
نظافت و تعویض آب
نور و دمای مناسب (نحوه تنظیم)
بهداشت پرورش زالو
محیط پرورش
انتخاب بهترین روش پرورش زالو
صید زالو ها
زمان و مکان صید زالو
روش نگهداری زالو
بیماری در زالوها
پیشگیری از بیماری زالوها
نکاتی در پیشگیری از بیماری زالوها
شوکه شدن زالوها
علائم بیماری زالوها
پوست اندازی در زالوها

دانلود فایل

دانلود فایل”جزوه آموزشی اصول پرورش زالو (با تاکید بر پرورش در ایران)”

2019-08-03 22:12:34

شیلات

طرح توجیهی پرورش ماهی تیلاپیا به روش مدار بسته با ظرفیت 20 تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش ماهی تیلاپیا به روش مدار بسته با ظرفیت 20 تن در سال،
در قالب pdf و در 52 صفحه، شامل:

خلاصه طرح
مقدمه
اهمیت آبزی پروری
هدف های آبزی پروری
احتیاج به آبزی پروری
ارزش غذایی ماهی
مزایای سیستم پرورش ماهی به روش مدار بسته
تقسیم بندی اکولوژیک یا بوم شناسی ماهیان
تقسیم بندی از نظر شوری اب ماهیان
معرفی ماهی تیلاپیا
زیست گاه ماهی تیلاپیا
تغذیه ماهی تیلاپیا
شرایط فیزیکی و شیمیایی ماهی تیلاپیا
تولیدمثل ماهی تیلاپیا
اشتغالزایی با ماهی تیلاپیا
دلایل انتخاب ماهی تیلاپیا برای پرورش
شناسایی قسمت های مختلف سیستم مدار بسته
نحوه کار سیستم مدار بسته
پارامترهای فیزیکی: PH، اکسیژن ، دما و …
پارامترهای شیمیایی: آمونیاک، نیتریت، دی اکسید کربن و …
اقدامات مدیریتی
بیوفیلتر
مواد الی
رقم بندی
بیماری ها
مراحل گردش اب در سیستم مدار بسته
تصفیه مکانیکی
سیستم اکسیژن
سیستم آلارم
شرایط عملیاتی طرح
برآورد هزینه های سرمایه گذاری
زمين محل اجراي طرح
هزینه های محوطه سازي و اجرای ساختمان
تأسيسات و تجهيزات
ماشین آلات و تجهیزات
تجهيزات اداري و كارگاهي
هزينه هاي ثابت طرح
برآورد هزينه هاي جاري طرح
مواد اوليه
برآورد میزان انرژی و آب مصرفی
استهلاك و تعمير و نگهداري
جدول هزينه هاي ثابت و متغير توليد
برآورد میزان سرمایه در گردش طرح
هزینه تولید سالانه
پیش بینی فروش کالا
جدول محاسبه سود و زیان طرح
و …

توضیحات:
تیلاپیا
را طلای فقیران می نامند. چون این ماهی در هر حوض و تانک و استخری رشد می
کند و سریعا به زاد و ولد می پردازد. می توان در یک فضای کوچک صدها عدد از
آن ها را با هم پرورش داد. جای زیادی نمی خواهند و شرایط سخت آب از لحاظ
لجن بودن را تحمل می کند. به ندرت بیمار می شود و به معنای واقعی جان سخت
است.

آن قدر میزان بچه زایی اش زیاد است که خیلی ها معتقدند اگر
کنترل نشده در آب های آزاد انداخته شوند، به خصوص در مناطق گرم، شروع به
تکثیر می کنند و غذای بقیه موجودات را می خورند و بسیاری از گونه های بومی
منطقه را کاملا از بین می برند.

گوشت تیلاپیا هم بسیار خوشمزه و ترد
است و قیمت آن هم بالاست. می توان با روش های خاص کاری کرد که جنس نر آن
که بزرگ تر است، بیشتر تولید شود و در نتیجه میزان سودآوری آنها را افزایش
داد و میزان تکثیر غیرقابل کنترل آن ها را تحت کنترل درآورد.

هر
شخصی می تواند در داخل هر لگن و آکواریوم و حوض و مکان لگن مانندی که در
اختیار دارد چند تا ماهی نروماده تیلاپیا بیاندازد و بعد از سه ماه صدها
کیلو تیلا پیابرداشت کند و بفروشد. تیلاپیا هرچند یک ماهی گرم آبی است و در
دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتی گراد بهتر دوام می آورد اما نژادهای هیبریدی آن
حتی می توانند تا دمای هفت درجه سانتی گراد هم دوام بیاورند.

اگر
دنبال سریع ترین راه برای تامین گوشت خود و خانواده هستید و در ضمن دنبال
یک آبزی بی دردسر و جان سخت و مقاوم در مقابل بیماری ها و قانع و بی دردسر
می گردید، تیلاپیا همان چیزی است که می خواهید.

دانلود فایل

دانلود فایل”طرح توجیهی پرورش ماهی تیلاپیا به روش مدار بسته با ظرفیت 20 تن در سال”

2019-07-24 14:18:40

شیلات

پروژه کارآفرینی پرورش ماهي قزل آلا و اصول تغذيه و غذادهي در پرورش ماهي قزل آلا

دانلود پروژه کارآفرینی پرورش ماهي قزل آلا و اصول تغذيه و غذادهي در پرورش ماهي قزل آلا،
در قالب word و در 57 صفحه، قابل ویرایش، شامل:




صفحه
1- مقدمه 
2- كليات 
3- پرورش ماهي قزل آلا 
4- روش هاي پرورش ماهي قزل آلا 
5- عوامل مؤثر در رشد ماهي قزل آلا 
1-3- عوامل محيطي مؤثر در رشد ماهي قزل آلا 
2-3- عوامل تغذيه اي مؤثر در رشد ماهي قزل‌آلا 
3-3- عوامل داخلي مؤثر در رشد ماهي قزل آلا
5-روش تخمين تودة زندة ماهي در استخر 
6- تعيين شاخص رشد (ضريب رشد) 
7- ميزان رشد مناسب ماهي قزل آلا در هر مرحله از پرورش 
8- تعداد دفعات غذادهي و زمان غذادهي 
9- تعيين ضريب تبديل غذايي 
10- روش محاسبه مقدار غذاي مورد نياز ماهي در مراحل مختلف پرورش 
11- تجزيه غذا براي بچه ماهي ، پيش پرواري و پرواري قزل آلا 
1-10- غذا آغازي
2-10- غذا رشد 
3-10- غذا پرواري 
12- تناسب بين اندازه غذا و اندازه (سايز) ماهي
1-11-غذاي خشك 
2-11- غذاي تر
3-11- غذاي مرطوب 
13- استفاده از غذاي تر و مرطوب در كنار غذاي كنسانتره 
14- نكات ضروري و قابل توجه در رابطه با غذادهي و تغذيه قزل آلا 
منابع
دانلود فایل

دانلود فایل”پروژه کارآفرینی پرورش ماهي قزل آلا و اصول تغذيه و غذادهي در پرورش ماهي قزل آلا”

2019-07-11 02:51:41

شیلات

گزارش کارآموزی پرورش ماهي قزل آلاي رنگين كمان

دانلود گزارش کارآموزی پرورش ماهي قزل آلاي رنگين كمان،
در قالب word و در 33 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

فصل اول: تورگردان احاصه اي

فصل دوم: خصوصيات منطقه
مقدمه
آدرس و موقعيت آب ماهي سرا
منبع تامين كننده آب ماهي سرا
محل تامين غذا و تخم ماهي
ظرفيت توليد استخر

فصل سوم: زيست شناسي ماهي قزل آلا
زيستگاه قزل آلاي رنگين كمان
مهاجرت تخم ريزي وتوليد مثل
نيازمندي هاي محيطي ماهي قزل آلا

فصل چهارم: كار در استخر
شتسشوي استخرها
ضدعفوني كردن استخرها
تميز كردن توري ها
تامين آب حوضچه هاي هنگام كمبود آب و تامين اكسيژن
غذادهي به ماهي ها
رقم بندي ماهي ها
احتياجات غذايي ماهي قزل آلا رنگين كمان
ارتقاء آبگيري كانال ها و سرعت جريان آب در كانال ها
زمان رهاسازي بچه ماهي ها
بيماريهاي ماهيان
غذاي ماهيان


منابع
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی پرورش ماهي قزل آلاي رنگين كمان”

شیلات

طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • این طرح توجیهی در رابطه با پرورش ماهی
    قزل آلا می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه پرورش
    ماهی قزل آلا مناسب می باشد.

     


    این طرح توجیهی شامل:

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايی

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای:

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    word
    و در حجم 20 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا”

  • شیلات

    دانلود طرح توجیهی فرآوی و بسته بندی ماهی

  • این طرح توجیهی در رابطه با فرآوی و بسته
    بندي ماهی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

    دقت نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه فرآوی
    و بسته بندي ماهی مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايي

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    pdf
    و در حجم 22 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی فرآوی و بسته بندی ماهی”

  • شیلات

    جزوه کامل آموزشی پرورش آرتمیا به همراه تصاویر

    دانلود جزوه کامل آموزشی پرورش آرتمیا به همراه تصاویر،
    در قالب pdf و در 96 صفحه، شامل:

    مقدمه
    تاریخچه
    پراکنش جغرافیایی
    پراکنش آرتمیا در دنیا
    پراکنش جغرافیای گونه های مختلف آرتمیا در ایران
    ریخت شناسی آرتمیا
    مورفولوژی و فیزیولوژی آرتمیا
    اجزای مختلف بدن آرتمیا
    رده بندی آرتمیا
    گونه های آرتمیا
    ويژگيهاي‌ اكولوژيكي‌ آرتميا
    چرخه زندگی آرتمیا
    موارد استفاده آرتمیا
    کاربرد اشکال گوناگون آرتمیا در پرورش آبزیان (کامل)
    سيست هاي‌ پوسته‌ زدايي‌ شده
    روش‌ پوسته‌ زدايي‌ سيست‌ آرتميا
    نوپلي‌ تازه‌ تخم‌ گشايي‌ شده‌
    متانوپلي‌
    آرتمياي‌ جوان‌ و بالغ‌
    آرتمياي‌ منجمد و خشك‌ شده‌
    طرز هچ کردن تخم آرتمیا
    ساخت محفظه هچ کردن تخم ها (تصاویر با جزئیات)
    تولید آرتمیا در مقیاس کوچک
    بالغ کردن آرتمیا
    برداشت آرتمیا
    برداشت آرتمیاهای کوچک
    برداشت آرتمیاهای بالغ
    ﻏﻨﻲ ﺳﺎزي آرﺗﻤﻴﺎ‬
    روش آﻣﺎده ﺳﺎزي اﻣﻮﻟﻮﺳﻴﻮن ﻟﺴﻴﺘﻴﻦ ﺑﺮاي ﻏﻨﻲ ﺳﺎزي ﻧﺎﭘﻠﻲ آرﺗﻤﻴﺎ‬
    ‫روش آﻣﺎده ﺳﺎزي وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ‪ C‬ﺑﺮاي ﻏﻨﻲ ﺳﺎزي ﻧﺎﭘﻠﻲ آرﺗﻤﻴﺎ‬
    روش آﻣﺎده ﺳﺎزي ﺑﺎﻛﺘﺮي ﻫﺎي ﭘﺮوﺑﻴﻮﺗﻴﻚ و ﭘﺮي ﺑﻴﻮﺗﻴﻚ ﺑﺮاي ﻏﻨﻲ ﺳﺎزي ﻧﺎﭘﻠﻲ ﻫﺎي آرﺗﻤﻴﺎ‬
    تغذیه آرتمیا
    پرورش فيتوپلانكتون براي تغذيه آرتميا
    اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﻠﺒﮏ و ﻣﺨﻤﺮ در تغذیه آرﺗﻤﯿﺎ
    استفاده از حبوبات و كود حيوانی در تغذیه آرتمیا
    بیماری ها

    بخشی از متن جزوه آموزشی:
    آرتمیا
    یا میگوی آب شور، موجود ظریف و کوچکی است از رده سخت پوستان که به زندگی
    در آب های شور و بسیار شور عادت کرده و به دلیل عدم وجود جانوران شکارچی و
    رقبای غذایی در چنین محیط هایی، با شرایط دشوار آن ها سازش پیدا کرده است و
    به صورت جمعیت های بسیار انبوه رشد و تکثیر نموده است.


    مهم
    ترین کاربرد آرتمیا، مربوط به صنعت آبزی پروری می باشد. امروزه آرتمیا به
    عنوان بهترین ماده غذایی برای پرورش میگو، ماهی طهای دریایی، آب شیرین و
    زینتی شناخته شده است. شاید مهم ترین علل در این مورد، ارزش غذایی آن باشد.
    علاوه بر ارزش غذایی بالا، دلایل دیگری نیز در گسترش روزافزون استفاده از
    آرتمیا در آبزی پروری وجود دارد.

    این مجموعه آموزشی به طور کامل و با کمک تصاویر مختلف، به معرفی نحوه پرورش و تکثیر بیماری ها و … آرتمیا می پردازد.
    دانلود فایل

    دانلود فایل”جزوه کامل آموزشی پرورش آرتمیا به همراه تصاویر”

    شیلات

    پاورپوینت اثر گونه غیر بومی آبزی شانه دار

    دانلود پاورپوینت با موضوع اثر گونه غیر بومی آبزی شانه دار،
    در قالب ppt و در 25 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
      
    رده بندی
    صفات اختصاصی شانه داران
    ویژگی های شانه دار دریای خزر (Mnemiopsis leidyi)
    تغذیه جاندار
    ویژگی های زیستی
    اثرات جاندار بر محیط های زندگی
    تعریف تهاجم
    تهاجم شانه دار به دریای خزر
     مبارزه با شانه داران 
    گونه ی غیر بومی آبزی شانه دار دریای خزر


    بخشی از متن پاورپوینت:
    اسلاید چهارم:
    شناخت شانه داران (Ctenophora)
    در زیر سلسله متازوآ ( Metazoa ) قرار دارد.
    نام متداول: شانه داران یا لرزانک های شانه ای.
    ریشه شناسی نام در زبان یونانی:Cteno  به معنی ‘شانه’ و phoros به معنی ‘داشتن’.
    شانه داران متشکل از 100 گونه جانور با بدن های شفاف و ژلاتینی است.
    این موجودات شناگران آزاد ضعیفی هستند که به طور معمول در آب های با جریان زیاد دیده می شوند.
    برخی دارای شنای موجی شکل و برخی دیگر دارای حرکت خزنده هستند.
    این موجودات علیرغم شباهت هایی با مرجانیان (مانند الگوی تقارن شعاعی)، به علت داشتن خصوصیات بیولوژیک متفاوت، در شاخه ای مجزا قرار دارند.
     
    اسلاید ششم:
    صفات اختصاصی شانه داران 
    دارای تقارن دو شعاعی اند.
    حفره ی بدنی (سلوم) در آن ها وجود ندارد.
    دستگاه گوارش دارای دهان، حلق، معده و برخی کانال های منشعب است.
    جنس های نر و ماده یکی است و جانور هرما فرودیت است.
    دارای 8 ردیف صفحه شانه ای هستند.
    برخی دارای دو شاخک هستند.

    به همراه تصویر در بعضی اسلایدها
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت اثر گونه غیر بومی آبزی شانه دار”

    شیلات

    طرح توجیهی تولید دودی کردن و شورکردن ماهی

    دانلود طرح توجیهی در مورد تولید دودی کردن و شورکردن ماهی،
    در قالب pdf و در 53 صفحه.


    توضیحات:
    این طرح توجیهی در رابطه با تولید دودی کردن و شورکردن ماهی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید دودی کردن و شورکردن ماهی مناسب می باشد.

     
    این طرح توجیهی شامل:
    مقدمه و خلاصه ای از طرح
    فهرست مطالب
    جداول و محاسبات مربوطه
    موضوع و معرفی طرح
    هزینه تجهیزات
    ظرفيت
    سرمايه گذاری كل
    سهم آورده متقاضی
    سهم تسهيلات
    دوره بازگشت سرمايه
    اشتغال زايی
    فضای مورد نیاز
    تعداد و هزینه نیروی انسانی
    استانداردهای مربوطه
    بازارهای داخلی و خارجی
    توجیه فنی و اقتصادی طرح
    عرضه کنندگان و …
     
    مناسب برای:
    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی


    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا BP) در قالب pdf و در حجم 53 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی تولید دودی کردن و شورکردن ماهی”