صنایع غذایی

گزارش امکان سنجی طرح توليد شيره انگور به روش صنعتي

دانلود گزارش امکان سنجی طرح توليد شيره انگور به روش صنعتي،
در قالب pdf و در 18 صفحه، شامل:

تولید شیره انگور به روش صنعتی
معرفی محصول
شیره انگور
موارد مصرف و کاربرد شیره انگور
نحوه و موارد استفاده از شیره انگور
کالای جایگزین
قیمت داخلی و جهانی محصول
روند تغییرات تکنولوژی تولید
و …

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش امکان سنجی طرح توليد شيره انگور به روش صنعتي”

صنایع غذایی

طرح توجیهی بسته بندی گوشت

این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی گوشت
می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با  
دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته
بندی گوشت مناسب می باشد.

 



این طرح توجیهی شامل:

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

ظرفيت

سرمايه گذاری كل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهيلات

دوره بازگشت سرمايه

اشتغال زايی

فضای مورد نیاز

تعداد و هزینه نیروی انسانی

استانداردهای مربوطه

بازارهای داخلی و خارجی

توجیه فنی و اقتصادی طرح

عرضه کنندگان و …

 

مناسب برای:

– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
اعتباری

– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
صندوق مهر امام رضا

– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
بنگاه های زود بازده

– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
و وزارت تعاون

– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
و کارآفرینی

– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
دانشجویی

 

این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
کسب و کار، طرح تجاری یا
BP)
در قالب
pdf
و در حجم 140 صفحه به 
همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دانلود فایل

دانلود فایل”طرح توجیهی بسته بندی گوشت”

صنایع غذایی

طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی

این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی مواد
غذایی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته
بندی مواد غذایی مناسب می باشد.

 


این طرح توجیهی شامل:

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

ظرفيت

سرمايه گذاری كل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهيلات

دوره بازگشت سرمايه

اشتغال زايي

فضای مورد نیاز

تعداد و هزینه نیروی انسانی

استانداردهای مربوطه

بازارهای داخلی و خارجی

توجیه فنی و اقتصادی طرح

عرضه کنندگان و …

 

مناسب برای:

– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
اعتباری

– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
صندوق مهر امام رضا

– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
بنگاه های زود بازده

– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
و وزارت تعاون

– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
و کارآفرینی

– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
دانشجویی

 

این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
کسب و کار، طرح تجاری یا
BP)
در قالب
pdf
و در حجم 15 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دانلود فایل

دانلود فایل”طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی”

صنایع غذایی

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

دانلود پاورپوینت با موضوع تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)،
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
كالباس‌هاي حرارت ديده
مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده
تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده
روش كوتريزاسيون گوشت
روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت جداگانه
روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت توام
و …


بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
فرآورده‌هاي گوشتي به فرآورده‌هايي اطلاق مي‌شود كه حداقل نيمي از آن را
گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده‌هاي گوشتي را به چهار دسته
تقسيم مي‌كنند:
1ـ كالباس‌هاي حرارت ديده
2ـ كالباس‌هاي خام
3ـ كالباس‌هاي پخته
4ـ گوشت‌هاي عمل آمده

تقريباً
كليه كالباس و سوسيس‌هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده‌هاي گوشتي كشور
ما از نوع حرارت ديده مي‌باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي
اختلاف شاياني ندارند و مهم‌ترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)”

صنایع غذایی

پاورپوینت رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن

دانلود پاورپوینت با موضوع رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن،
در قالب ppt و در 78 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی Lycopersicom
خلاصه فرآیند تولید رب
ویژگی های فیزیکی
ویژگی های شیمیایی
ویژگی های میکروبی
خطرات احتمالی فیزیکی
خطرات احتمالی میکروبی
خطرات احتمالی شیمیایی
محصول تولیدی طرح
کاربرد محصول
استانداردهای رب گوجه فرنگی
تکنولوژی
مطالعات مربوط به مواد اولیه مورد مصرف در کارخانه
و …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن”

صنایع غذایی

پاورپوینت پروبيوتيک ها

دانلود پاورپوینت با موضوع پروبيوتيک ها،
در قالب ppt و در 10 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تعريف پروبيوتيک
پروبيوتيک چيست؟
کار پروبيوتيک
دانش پروبيوتيک
تاريخ پروبيوتيک
شناسنامه پروبيوتيک
نکاتي در مورد پروبيوتيک ها
بايو چيست؟
چرا از ماست بايو استفاده مي کنيم؟
نتيجه گيري


بخشی از متن پاورپوینت:
تعريف
پروبيوتيک:اصطلاح پروبيوتيک که ريشه لاتين دارد، به معني «براي زندگي»
است و سازمان جهاني بهداشت، اين اصطلاح را به ارگانيسم‌هاي زنده اي اطلاق
مي‌کند که در صورت مصرف به ميزان لازم، اثرات سلامت‌زايي موثري براي ميزبان
خود دارند. اين سه اصطلاح را دريابيد: ارگانيسم، زنده و سلامت زايي .
پروبيوتيک ، به‌عنوان صفت مواد غذايي حاوي اين باکتري‌ها هم به‌کار
مي‌رود.درواقع، پروبيوتيک‌ها به دو صورت مصرف مي‌شوند: به صورت مکمل‌هاي
غذايي به شکل پودر، شربت و يا قرص مواد غذايي غني شده با پروبيوتيک‌ها.
مثلا اگر در توليد هرگونه فرآورده لبني تخميري همچون ماست، از باکتري‌هاي
پروبيوتيکي استفاده شود، محصول حاصل را پروبيوتيک مي‌نامند.
و . . .
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت پروبيوتيک ها”

صنایع غذایی

معرفی شرکت شاداب خراسان

معرفی شرکت شاداب خراسان :

شرکت شاداب خراسان که در سال 1337 تاسیس شد . که در ابتدا این شرکت شخصی بود که بعد ها این شرکت توسط سپاه پاسداران خریداری شد و به عنوان یک شرکت دولتی شناخته شد .

این شرکت دارای تجهیزات و ماشین آلات زیادی می بادش . این شرکت در مشهد کیلومتر 12 جاده قدیم قوچان واقع شده است . از انواع محصولاتی که می توان نام برد که در این شرکت تولید می شود می توان به ‘رب گوجه فرنگی’ انواع کمپوت ها از جمله سیب ، گلابی ، گیلاس ، آلبالو و … ، کسزوجات که مهم ترین آنها عبارتند از : کنسرو عدس ، نخود ، نخود آبگوشتی ، لوبیا ، نخود سبز ، کنسرو بادمجان و کنسرو مخلوط سبزیجات و کنسرو ذرت نیرین و کنسرو لوبیا و قارچ باشد . در کنار این محصولات نیز محصولات متفرقه نیز تولیدمی شود از جمله انواع مرباجات می باشد . و بعضی از محصولات نیز در شرکت های تولیدی دیگر به سفارش شرکت شاداب تولید می شوند از جمله نوشابه ، خیار شور ، ترشی جات ،دوغ و … می باشد .

این شرکت از نظر نیرو کار نیز دارای کادری مجرب می باشد . که نیروهای کارگر و فنی این شرکت در حدود 250 نفر می باشد . البته در ایام پر کار و در زمان کاهش تولید نیز در حدود 150 نفر می باشد و همچنین از نظر کادر مهندسین نیز این شرکت دارای کادری فعال و موفق می باشد . کادر مهندسین از جمله مهندسین کنترل و کیفیت ، مهندسین تولید ، و مهندسین برنامه ریزی و بازرگانی می باشد . در کنار این کادر ها دارای کادر فعال اداری نیز می باشد مانند حسابداری ، نیمه و معاونت می باشد . در این شرکت بزرگ تولید کشور .

دانلود فایل

دانلود فایل”معرفی شرکت شاداب خراسان”

صنایع غذایی

گزارش کارآموزی پروژه دانه هاي روغني (سويا و ذرت) در ایستگاه عراقی محله

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع پروژه دانه هاي روغني (سويا و ذرت) در ایستگاه عراقی محله،
در قالب word و در 31 صفحه، قابل ویرایش، 

به همراه پاورپوینت گزارش کارآموزی،
در قالب ppt و در 38 اسلاید، قابل ویرایش،

شامل:

تشكر و قدرداني 
مقدمه

فصل اول:
آشنايي كلي با مكان كارآموزي

فصل دوم:
ارزيابي بخش هاي مرتبط با رشته علمي كارآموز
گياه شناسي سويا
شرايط آب و هوايي
تهيه زمين
مراحل آماده سازي زمين
عمليات كاشت
طرز كاشت
عمليات داشت
وجين
زمان برداشت محصول
کشت ذرت
مقدمه
تولید کننده ها 
تاریخچه 
انواع ذرت 
شرایط لازم برای رشد گیاه 
دما 
آب 
خاک 
زمان کاشت ذرت 
کود 
آفات و بیماری های ذرت 
برداشت محصول
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی پروژه دانه هاي روغني (سويا و ذرت) در ایستگاه عراقی محله”

صنایع غذایی

مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح بسته بندي خشكبار

دانلود مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح بسته بندي خشكبار،
در قالب pdf و در 70 صفحه، شامل:

فصل اول:
جدول نتایج چکیده طرح

فصل دوم:
کلیات معرفی محصول

فصل سوم:
مطالعات فنی

فصل چهارم:
بررسی مالی
دانلود فایل

دانلود فایل”مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح بسته بندي خشكبار”

صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی توليد بيسكويت ساده، ميشكا، نان و شيرينی

دانلود طرح توجیهی توليد بيسكويت ساده، ميشكا، نان و شيرينی،
در قالب pdf و در 17 صفحه، شامل:

خلاصه طرح
مقدمه

سرمایه گذاری ثابت طرح:
زمین محل اجرای طرح
محوطه سازی
ساختمان ها
تاسیسات و تجهیزات
ماشین آلات، تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت طرح

هزینه های جاری طرح:
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد پرسنل غیرتولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
هزینه سوخت و انرژی
استهلاک، تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری

ظرفیت تولید
متوسط قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
دانلود فایل

دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی توليد بيسكويت ساده، ميشكا، نان و شيرينی”