زیست شناسی

تحقیق ساختمان‌ هاي بدني

دانلود تحقیق با موضوع ساختمان‌ هاي بدني،
در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست:
ساختمان بدني اوگلنا 
ساختار بدني كرم آسكاريس 
ساختار بدني تنيا 
ساختار دهاني زنبور 
ساختمان بدني پشه 
ساختمان بدني كرم خاكي 
قطعات دهاني ملخ 
ساختمان شكم پايان (حلزون) 
ساختار بدني زالو 
ساختمان هيدر (كيسه تنان) 
ساختمان بدني پاراسي 
ساختمان بدني آميب 
ساختمان بدني دافني 

بخشی از این تحقیق :

موضوع: بررسي ساختار بدني تنيا 
داراي بدني باريك، سطح طويل و داراي يك اسكولكس يا بادكش يا قلاب يا هر دو (براي چسبيدن) و يك رشته (زنجير) از چند تا تعداد زياد شبيه به بند يا قطعات كاذب كه هر يك با اندام‌هاي توليد مثل كامل هستند. داراي كوتيكول ضخيم هستند روي بدن آن‌ها مژك وجود ندارد لوله هاضمه و دهان در اين جانوران وجود ندارد همه آن‌ها انگل هستند دوره زندگيشان پيچيده است. در كبد و كيسه صفرا بيشتز زندگي مي‌كنند. 
تخم آن‌ها از طريق مجراي صفرآبي داخل روده مي‌شود و با مدفوع دفع مي‌شود. اگر تخم‌ها وارد آب شوند تبديل به نوزاد كوچك مي‌شوند اين نوزاد اگر به وسيله حلزون درون آب خورده شود ادامه زندگي خود را در بدن حلزون انجام مي‌دهد در بدن حلزون به طريق غيرجنسي زياد مي‌شوند. 
اين نوزادان از بدن حلزون درآمده و شناكنان به سمت علف‌هاي كنار آب رسانده و به آن‌ها مي‌چسبند بعد از آن هر نوزاد يك كيسه محكمي دور خودش ترشح مي‌كند و مقاوم مي‌شود. حال اگر يك گوسفند اين علف‌ها را بخود كرم‌هاي كوچك از كيسه بيرون آمده ديواره روده حيوان را سوراخ مي‌كنند و پس از آن وارد خون جانور مي‌شوند. خود را به كبد رسانده بعد از رسيدن به كبد چرخه زندگي موجود دوباره آغاز مي‌شود و تنيا در دسته انگل‌هاي اجباري قرار مي‌گيرد. انگل‌هاي اجباري مجبور هستند كه براي ادامه زندگي در داخل يا خارج بدن ميزبان زندگي كنند وگرنه از بين مي‌روند. دو دسته هستند 1- آن‌هايي كه در موقت هستند. 2- آن‌هايي كه دائمي با ميزبان هستند. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق ساختمان‌ هاي بدني”

زیست شناسی

تحقیق اهمیت بررسی آفات

دانلود تحقیق با موضوع اهمیت بررسی آفات،
در قالب word و در 61 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست :
مقدمه                                                                                                       
نيازهاي انسان و منشاء آفات                                                                               
مشكلات ناشي از آفت كش ها 
تعريف كنترل بيولوژيك 
تاريخچه كنترل بيولوژيك 
مشاهدات اوليه و گسترش مباني 
فصل اول  (انواع اهداف ، عوامل و روش هاي كنترل بيولوژيك )
اهداف مبارزه بيولوژيك 
انواع مبارزه بيولوژيك 
حشرات يارازيئوئيد
بندپايان و ساير مهرگان شكارگر
عوامل بيماري زاد نماتد هاي بند پايان 
گياهخواران و پاتوژن هاي علف هاي هرز 
مبارزه ي بيولوژيك بيماري هاي گياهي 
روش هاي كنترل بيولوژيك
فصل  دوم  ( زيست شناسي و ديناميزم جمعيت عوامل بيماري زا ) 
فرآيند هاي اساسي در زيست شناسي پاتوژن 
همه گير شناسي ( Epizootiology    )  بيماري هاي بند پايان 
بيماري هاي باكتريايي در بندپايان 
ويروس هاي بيماري زا در بندپايان 
قارچ هاي بيماري زا در بند پايان 
پروتوزوهاي بيماري زا در بند پايان
نماتد هاي بيماري زا در بند پايان 
شواهدي از تاريخ  

بخشی از این تحقیق :

نيازهاي انسان و منشاء آفات 
جمعيت انسان در كره زمين بسيار زياد است و روند رو به افزايش نيز دارد. بشر براي تامين نياز هاي خودخواهانه اش و به خاطر ايجاد مزارع گسترده تر و بهره برداري بيشتر، اكوسيستمهاي طبيعي را به سرعت بر هم زده و موجب تخريب جنگل ها،نابودي خاك و گياهان خودرو و حيات وحش مي گردد. روشهاي بهره برداري و متكي بر تكنولوژي ماشيني و مواد شيميايي مصنوعي، ممكن است در كوتاه مدت پر بازده باشند اما مسلماٌ پايدار نبوده و آلاينده محيط خواهند بود. امروزه ثابت شده است كه بايد براي جانوران وحشي و گياهان خودرو نيز حق حيات قايل شد و در فضاي موجود سهمي نيز براي آنها منظور نمود. بنابراين توليد بيشتر و در عين حال حفظ محيط زيست دو موضوعي است كه هماهنگي آنها در آغاز قرن بيست و يكم مورد نوجه انسان خواهد بود. كنترل بيولوژيك آفات ، پاسخي است طبيعي به بخشي از اين برنامه كه كنترل پايدار به ارمغان آورده و براي محيط زيست نيز ناآلاينده محسوب مي گردد.
آفات از كجا ناشي مي شوند؟ وجود بعضي از آفات معلول روشهاي كشت و كار است،دفاع طبيعي گياهان از قبيل خشن يا نامطبوع بودن آنها براي آفات، طي برنامه هاي اصلاح نباتات كاهش يافته است. گياهان در سطوح بسيار وسيع در زمانهاي مشخص كاشته و برداشت مي شوند. اين تغييرات به صورت بالقوه شرايط را براي افزايش جمعيت گياهخواران مساعد مي سازند. برخي از عوامل گياهخوار محلي به گياهان غير بومي سازگاري يافته و به صورت آفت در مي آيند. براي مثال در آفريقاي جنوبي 68% از 188 بند پاي آفت كه روي 14 نوع گياه زراعي وارداتي فعاليت          مي كنند، گونه هايي هستند كه قبلاٌ با اين گياهان ارتباطي نداشته اند در مواردي نيز آفت جديد همراه با گياهان زراعي به صورت ناخواسته به منطقه جديدي وارد         مي شوند و چون دشمنان طبيعي آنها در منطقه جديد حضور ندارند،فارغ از كنترل طبيعي،به سرعت تكثير يافته و به صورت طغياني خودنمايي مي كنند .از سال 1850 تاگنون،تعداد حشرات غير بومي در آمريكا ده برابر شده است. از اين گروه بيش از 200 گونه به صورت آفات كم اهميت تر در آمده اند. خاستگاه آفات غير بومي آمريكا توسط سيلر مورد بحث قرار گرفته است. در ايالات متحده آمريكا 39% از آفات     حشره اي نباتات زراعي و 27% از آفات جنگل 7% از آفات دامي ،31% پاتوژنهاي سبزيجات،73% از علفهاي هرز مزارع و 41% از علفهاي هرز مراتع از گونه هاي غير بومي مي باشند. بايد دانست علفهاي هرز نيز همانند بند پايان آفت، با ورود به منطقه جديد، در غياب دشمنان طبيعي خود،بلامنازع تكثير و گسترش مي يابند. در ضمن علفهاي هرز بر خلاف بسياري از بند پايان غير بومي، غالباٌ براي اهداف مختلف و به صورت عمدي وارد امريكا شده اند. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اهمیت بررسی آفات”

زیست شناسی

تحقیق ميتوکندريها در حين فعاليت

دانلود تحقیق با موضوع ميتوکندريها در حين فعاليت،
در قالب word و در 17 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
ميتوکندريها اجزاء درون سلولي کوچکتر از ميکرون هستند که نقش حياتي توليد انرژي (ATP) درون سلول را برعهده دارند. بدکار کردن اين اجزاء منجر به بروز بيماريهايي مثل پارکينسون، آلزايمر و هانتينگتون ميشود.
بدليل اندازه بسيار کوچک ميتوکندريها تاکنون بررسي دقيق اين اندامکها در خارج از بدن امکانپذير نبوده و لذا امکان شناسايي بهترين مواد محافظ عصبي وجود نداشته است.
محققان آزمايشگاههاي ملي سانديا در وزارت انرژي آمريکا و دانشکده پزشکي دانشگاه نيومکزيکو با بکارگيري يک بيوليزر ويژه که در محدوده نانومتري کار ميکند اولين تکنيک مطالعه اين گونه اندامکهاي بسيار ريز درون سلولي را در حين فعاليت آنها پديد آوردهاند. اين ليزر قادر است سيگنالهايي کاملاً واضح از ميتوکندري در خارج از بدن ثبت کند. طبق گفتة اين محققين، در ماه آينده ميتوکندري بسرعت با مواد محافظ عصبي روکش داده خواهد شد و پايداري آن در شرايط مناسب در جهت بررسي پايداري آن مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.
در اين تکنيک که اين محققان بطور تصادفي به آن دست يافتند، جرياني از مايعات حاوي نمونه بوسيله ميکروپمپ از يک حفره بين يک نيمههادي با قابليت گسيل نور و يک آئينه منعکسکننده عبور داده شد. اين محققين انتظار داشتند با عبور محلول حاوي ميتوکندري از اين حفره، سيگنالهاي بسيار ضعيفي از اندامکهاي سلولي ثبت کنند و بعد از آن با تکنيکهاي معدلگيري، پاسخ افزايش يافتهاي بدست آورند. اين محققان در نهايت شگفتي، سيگنالهاي بسيار بزرگي از هر واحد ميتوکندري ثبت کردند که ديگر نيازي به معدلگيري آنها نبود.
در اين مطالعه ميتوکندريها همانند يک لنز (با ضريب شکست 42/1) عمل کرده و نوري که از آنها عبور کرد تشديد ميشد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق ميتوکندريها در حين فعاليت”

زیست شناسی

تحقیق بررسي آميزش ew و + در مگس سرکه

دانلود تحقیق با موضوع بررسي آميزش ew و + در مگس سرکه ،
در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مواد و روش ها:
مواد: محيط کشت مگس سرکه به صورت آماده در لوله ي آزمايش دراختيار ما قرار گرفت، مگس سرکه
روش ها: ابتدا در روز 8/8/86 يک لوله ي آزمايش که درون آن تعدادي مگس سرکه ي نر و ماده ي ew بود در اختيارم گذاشتند و اعلام کردند که آميزش ما ew و + است. سپس اين لوله ي آزمايش را در دستگاه قرار داديم و اولين مشاهده در روز 13/8/86 بود که در آن لاروس III و شفيره قابل مشاهده بود و والدين را رهاسازي کرديم.
و در صبح روز 16/8/86 دوباره رهاسازي کرديم و بعد از ظهر همان روز به مگس ها سر زديم ولي ماده ي باکره نداشتيم و دوباره در صبح روز 17/8/86 به آزمايشگاه آمدم و يک باکره ew داشتم و آن را به محيط کشت دوم منتقل کردم و در روز 19/8/86 رهاسازي کردم و صبح و بعد از ظهر همان روز هنوز مگس ها درنيامده بودند و دوباره در صبح روز 20/8/86 رهاسازي کرديم و در بعد از ظهر همان روز باکره گيري تمام شد و 5 ماده ي باکره به لوله ي دوم منتقل کردم و چند نر وحشي در آن قرار دادم، و دوباره در روز 26/8 دوباره به لوله ي آزمايش سر زدم و لارو نس III , II , I قابل مشاهده بود.
و در روز 29/8 والدين رهاسازي شد و در روز 5/9/86 فرزندان (F1) را شمارش کردم که 44 فرزند مشاهده کردم که 12 تا از آنها نر W بودند و 32 تا از آنها ماده وحشي بود. که در همان روز 7 و 8 تا از نر و ماده جدا کردم و به داخل لوله ي F2 منتقل کردم و لوله ي F2 را داخل انکيباتور قرار دادم و دوباره در روز 7/9/86، 4 فرزند از F1 مشاهده شد که 3 تا از آنها نر W و 1 ماده ي وحشي بود.
در روز 11-9-86 لوله ي F2 را رهاسازي کردم و F1 در مرحله ي شفيرگي بود. در روز 13/9/86 لوله ي F1 را دور انداختم چون 10 روز تمام شده بود و محيط گشت در حال خراب شدن بود ولي لوله ي F2 لارووسن III بودند. در روز 20/9/86 لوله ي F2 را شماردم که 110 تا بودند که 42 تا W و 40 تا + و 15 تا e و 13 تا ew بودند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق بررسي آميزش ew و + در مگس سرکه”

زیست شناسی

تحقیق میکروب شناسی (میکروبیولوژی)

دانلود تحقیق با موضوع میکروب شناسی (میکروبیولوژی)،
در قالب word و در 19 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
وقتی که از پشت میکروسکوپ به یک قطره آب، یک بگ درخت و یک مشت خاک می نگری دنیای عجیب و خارق العاده میکروارگانیسم ها در مقابل دیدگانت گشوده می شود. دنیای موجودات حیرت انگیز که توانایی آنها در هیچ موجود دیگری حتی انسان به چشم نمی خورد.
به راستی چه موجودی می تواند در قدرت رشد با باکتری برابری کند؟ باکتری که شاید یک میلیونیم گرم (میکروگرم) نیز وزن نداشته باشد اما اگر شرایط محیط برای تکثیر تصاعدی آن مناسب باشد، در عرض 72 ساعت انبوه باکتریهای تولید شده وزنی سه هزار برابر وزن کره زمین خواهند داشت و این تنها یکی از جلوه های دنیای شگفت انگیز میکروارگانیسم ها است، دنیایی که در رشته میکروبیولوژی (میکروب شناسی) مورد بررسی قرار می گیرد.
اما میکروارگانیسمها که اساس و پایه علم میکروبیولوژی را تشکیل می دهند، چه هستند؟
محمدعلی آموزگار دانشجوی دوره دکترای میکروبیولوژی دانشگاه تهران در این باره می گوید: میکروارگانیسمها موجودات ریز ذره بینی مانند: باکتریها، ویروسها، قارچهای میکروسکوپی و پرتوزوئرها هستند که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند.
وی همچنین در مورد جایگاه میکروارگانیسمها در رشته میکروبیولوژی می گوید: علم میکروبیولوژی که گرایشی از علم زیست شناسی است به بررسی و مطالعه میکروارگانیسم ها می پردازد در این علم ارتباط میکروارگانیسم ها با خودشان و همچنین با موجودات عالی تر مانند انسان، حیوانات و گیاهان مورد بررسی قرار می گیرد.
گفتنی است که علم میکروبیولوژی گرایشهای مختلفی دارد که عبارتند از:
الف) گرایش پزشکی: در این گرایش میکروبهایی که برای انسان بیماری زا هستند و چگونگی فغالیت آنها بررسی می شود. البته این گرایش قسمت کوجکی از علم میکروبیولوژی را برای خود اختصاص می دهد چرا که از میان میکروبهای شناخته شده فقط حدود 170 نوع میکروب، بیماری زا هستند و بقیه میکروبها تا کنون شناخته شده اند، میکروبهای مفید می باشند.
ب) میکروبیولوژی غذایی: بسیاری از مواد غذایی مثل ماست یا پنیر به یاری میکروبها تولید می شوند.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق میکروب شناسی (میکروبیولوژی)”

زیست شناسی

تحقیق تازه هائي براي تاكسونوميست ها

دانلود تحقیق با موضوع تازه هائي براي تاكسونوميست ها،
در قالب word و در 18 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
اگردر مجلات علمي تقريبا روزانه گياهان و جانوران تازه كشف شده توصيف مي شوند ،جامعه از آن به ندرت يادداشت برداري مي نمايد . براي غير زيست شناس ها موضوع زماني جالب توجه مي گردد ،كه پديده اي درباره كشف جانوران بزرگ گزارش شود . چنين تازه هايي ديگر پس از پايان دوران سفرهاي اكتشافي قرن ها ي 18و 19 بهع ندرت روي مي دهند . به اين ترتيب وقتي اولين گزارش توصيفي اوكاپي ، در سال 1901 درباره زرافه كوتاه گردن از جنگل ها ي دست نخورده آفريقاي مركزي ، و نيز 11 سال بعد گزارش كشف تازه مربوط به بك نوع سوسمار غول آساي 3 متري در جزيره كومودو منتشر گرديد ، براي مدت طولاني در ميان عموم به عنوان بزرگترين تازه هاي قرن بيستم سرگرمي آفريد .
اهميت  علمي يك گونه موجود زنده تازه كشف شده براي زيست شناسان نه از اندازه آن بلكه از ويژگي هاي نقشه ساختماني و طرز زندگي آن حاصل مي شود . طي آن اشكالي از گياهان و جانوران جديد براي تاكسونوسيست ها جالب توجه هستند ، كه جهت توضيح روابط خويشاوندي موجودات اهميت دارند و يا حتي طرح هاي ساختماني ناشناخته را به نمايش مي گذارند . اينكه چنين كشف هايي حتي در زمان ما نيز مي توانند تازه هاي واقعي براي گياه شناسان يا جانورشناسان بشمار آيند ، ممكن است با مثال زير اثبات شود 
در گياهان برگ سوزني (كاجها ) فقط فاميل علف هاي باتلاقي يا تاگزوديا سه با فقط 15 گونه ، قبل از هر چيز بدين جهت توجه همومي را به خود جلب نموده ، كه درختان ماموت كاليفرنيائي با بيش از 100 متر ارتفاع عمري بيش از 3000 سال لقب غول ها و پيران دنياي گياهان را به خود اختصاص دادند 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تازه هائي براي تاكسونوميست ها”

زیست شناسی

تحقیق بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران

دانلود تحقیق با موضوع بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران،
در قالب word و در 24 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
شاخه بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران و اصولا همه جانداران است. گوناگونی بندپایان به تنهایی از گوناگونی همه جانوران و گیاهان نیز بیشتر است. در حدود 75 درصد از گونه‌های شناخته شده بندپایان را حشرات تشکیل می‌دهند. اندازه بندپایان از کنه‌های میکروسکوپی تا خرچنگهای غول پیکر 1.5 متری که وسعت پاهایشان به 4 متر می‌رسد متغیر است. این جانوران بیشتر از هر نوع جانور دیگری در روی زمین گستردگی و تراکم دارند. بندپایان مهمترین گروهی هستند که موجودات دیگر از جمله انسانها مجبور به رقابت با آنها هستند.
ساختار بدنی 
موفقیت بزرگ این جانوران ، نتیجه ساختمان اساسی بدن بویژه سازمان قطعه قطعه‌ای و اسکلت خارجی کیتینی آنهاست. به احتمال قوی اجداد بندپایان را کرمهای آنلید پرتار و ابتدایی تشکیل می‌دهند و قطعات مناطق مختلف بدن در جریان تکامل در جهت بندپا شدن به راههای گوناگونی دقیقا تخصص یافتند. بدن بندپایان امروزی شامل سینه ، سر و شکم است و در بسیاری از موارد سر و سینه به هم چسبیده سر سینه را ساخته‌اند.
تمام بدن توسط زرهی کیتینی پوشانده شده که طی مراحل رشد لاروی یا در تمام طول زندگی متناوبا می‌افتد. پاراپودیای اجدادی تبدیل به زایده‌های حرکتی بند بند و مشخصی شد که شکلها و کنشهای بسیار گوناگونی داشتند. پوشش کیتینی این قسمت سختی لازم را فراهم می‌آورد و در عین حال ارتباطات مفصلی را هم باعث می‌شود. کیتین در تشکیل چشمهای خاص این جانوران هم دخالت دارد. 
دستگاههای بدن 
دستگاه بینایی 
دستگاه بینایی شامل چشمهای مرکب است. در این چشمها واحدهای بینایی کاملی در کنار هم گرد آمده و ساختارهای مرکب بزرگی را تشکیل می‌دهند. هر واحد بینایی ، خود شامل یک عدسی کیتینی و سلولهای حساس در برابر نور است. بندپایان چشمهای ساده هم دارند که در هر کدام از آنها یک عدسی روی تعدادی سلول حساس در برابر نور را می‌گیرد. 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران”

زیست شناسی

تحقیق تولید مثل

دانلود تحقیق با موضوع تولید مثل ،
در قالب word و در 9 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مقدمه 
گذشته از هر نوع تولید مثلی که جانوران ممکن است داشته باشند تولید مثل گامتیک در همه آنها انجام می‌شود. جنسها عموما جدا از هم هستند اما هرمافرودیسم هم بخصوص میان جانوران ساکن و کم تحرک معمول است. دستگاه تولید مثل شامل بیضه یا تخمدان یا بطورکلی گناد است و مجراهایی که این اندامها را به خارج از بدن مربوط می‌سازند نیز معمولا وجود دارند. گامت سازی با تقسیم میوز همراه است، اسپرم و تخمک تنها نماینده مرحله هاپلوئید دور زندگی دیپلونتیک است. از تخمک لقاح یافته جنینی پدید می‌آید که یا مستقیما به فرد بالغ تبدیل می‌شود یا چنان که معمول‌تر است ابتدا به صورت لارو درمی‌آید و سپس به مرحله بلوغ می‌رسد.
غدد جنسی نر 
غدد جنسی در جنس مذکر غدد Mixed مخلوط بوده و هم ترشحات درون ریز و هم ترشحات برون ریز دارند. ترشحات درون ریزشان هورمونهای جنسی و ترشحات برون ریز سلول جنسی یا اسپرم است. غده مسئول بیضه‌ها هستند که در داخل کیسه‌ای قرار گرفته‌اند. رویه خارجی بیضه‌ها را غشای سختی به نام تونیکا آلبوژینا Tonica Albogina احاطه کرده است و استحاطه‌هایی را درون بیضه‌ها فرستاده و آن را به محفظه‌هایی به نام لوبول که هر لوبول هر دو نوع ترشحات را دارد تقسیم می‌کند. تعداد لوبولها در حدود 250-300 لوبول می‌باشد.
در فضاهای بین لوبولی سلولهای لایدیک ، عصب و رگ خونی وجود دارد که سلولهای لایدیک 20% غده را تشکیل می‌دهند و وظیفه ترشح هورمون جنسی نر را بر عهده دارد در هر بیضه 900 – 700 لوله سمنی‌فر وجود دارد که به تولید اسپرم اشتغال دارند.
لوله‌های سمنی‌فر ، لوله‌های نسبتا درزی به شکل u می‌باشند یعنی ابتدا و انتهایشان به یک جا (نسبت بیضه) ختم می‌شود و سپس وارد شبکه تور مانندی می‌شود که Rtetetestis یا شبکه تورینه‌ای نامیده می‌شود شبکه تورینه‌ای هم به اپیدیدم منتهی می‌شود و آن هم به نوبه خود به کانال دفران ختم می‌شود انتهای کانال دفران ناحیه گشاد شده‌ای است که آمپول نامیده می‌شود. از آمپول کانال دفران مجرای باریکی جدا می‌شود که مجرای انزالی گفته می‌شود. مجرای انزالی به مجرای پیشابراهی منتهی می‌شود در این حوالی غدد ضمیمه دستگاه تناسلی مرد قرار دارد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تولید مثل”

زیست شناسی

تحقیق آفت‌كش ها

دانلود تحقیق با موضوع آفت‌كش ها،
در قالب word و در 112 صفحه، قابل ویرایش.
فهرست :                                                            
شرح وظايف بخش تحقيقات آفتكشها 
اصول كروماتوگرافي لايه نازك 
دستگاه كروماتوگرافي گازي 
آشكار سازها 
پارامترهاي مهم در كروماتوگرافي گازي 
كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا 
محلول‌سازي 
روش كار با دستگاه GC 
امولسيون شونده‌ها 
تاريخچه سمشناسي 
انواع سم و مسموميت‌ها 
تاريخچه‌ مايكوتوكسينها 
طبقه‌بندي- مايكوتوكسينها 
شرايط رشد قارچ و توليد مايكوتوكسين 
قارچهاي مزرعه‌اي 
قارچهاي انباري 
تاريخچه آفلاتوكسين 
استخراج آفلاتوكسين به كمك حلالها 
خواص بيولوژيكي آفلاتوسينها 
روش‌هاي تشخيص، تخليص و شناسايي آفلاتوكسينها 
فاكتورهاي موثر در توليد آفلاتوكسين 
خواص شيميايي آفلاتوكسين 
انواع آفلاتوكسين 
مكانيزم صدمه آفلاتوكسين از ديدگاه سمشناسي 
مقاومت آفات به سموم- تكنيكهاي سمپاشي 
تاريخچه مقاومت آفات در برابر سموم 
محاسبه 
آزمايشگاه زيست سنجي 
تقسيم بندي روش‌هاي حساسيت استاندارد FAO 
استاندارد كردن نمونه‌هاي آزمايشگاهي 
استاندارد كردن حشرات مورد آزمايشگاهي 
مكانيزم و مديريت آفات در مقابل سموم 
سيستم هيدروليز 
استراتژيهاي مديريت مقاومت 
عوامل موثر در مبارزه شيميايي 
فرمولاسيون 
ميزان ماده موثر در واحد سطح 
زمان مناسب سمپاشي 
ميزان مصرف محلول سم در واحد سطح 
كاليبراسيون 
نحوه كنترل كار سمپاشها ارزيابي عمليات مبارزه شيميايي 
مشخصات و نحوه كار يك دستگاه سمپاش جديد 
ابرپاش كشت پوش 6000 مدل kp6000-N4 
فرمون‌ها 
توليد فرمون 
نقش فرمون در مبارزه با آفات 
حضور همه جانبه ارتباط فرموني در حشرات 
توليد و دريافت فرمون 
پاسخ رفتاري و فيزيولوژيكي به فرمونها 
آزمايشگاه فرمونها 
چكيده 
تيره شال پسند 
درخت چريش چگونه درختي است 
مواد موثره چريش چگونه در حشرات تاثير مي‌گذارند 
چگونگي تامين دانه‌هاي چريش 
روش خشك كردن دانه‌هاي چريش 
روش نگهداري دانه‌هاي چريش 
تهيه سوسپانسيون آبي از دانه‌ها چريش 
استعمال سوسپانسيون حشره‌كش چريش 
آفات قابل كنترل با چرخش 
نحوه تهيه روغن چريش مروري بر سابقه تحقيقات چريش در ايران 
نحوه ازدياد درخت چريش 
چند نكته مهم در پايان مبحث چريش 
منابع و مواخذ 

بخشی از این تحقیق :

شرح وظايف بخش تحقيقات آفتكشها 
1- تحقيق در زمينه ايجاد بانك اطلاعات سموم كشور و گياهان آفت كشها 
2- تحقيقات در زمينه شيمي مايكوتوكسينها به منظور شناسايي و اندازه‌گيري انواع آن و بررسي روشهاي توكسين‌زائي 
3- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه تعيين باقيمانده سموم روي محصولات كشاورزي و تعيين دوره كارنس آنها 
4- تعيين ميزان مجاز و حداكثر اغماض باقيمانده سموم روي محصولات كشاورزي 
5- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه فرمولاسيون سموم امولسيفايرها و مواد حامل با توجه به شراط اقليمي كشور 
6- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه زيست سنجي سموم و بررسي ايجاد مقاومت به آفت‌كشها 
7- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه تاثير مواد موثره گياهي روي آفات و بيماريهاي گياهي و علفهاي هرز 
8- تحقيق در زمينه عصاره‌گيري، استخراج و فرمولاسيون مواد موثره گياهي 
9- تحقيق در زمينه روشهاي مختلف سمپاشي و تعيين بهترين روش مبارزه شيميايي با آفات و بيماريهاي گياهي و علفهاي هرز 
10- تحقيق در زمينه ماده تكنيكال سموم مورد مصرف در كشور 
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق آفت‌كش ها”

زیست شناسی

تحقیق اجراي موضوعات HSE در اجراي پروژه هاي مختلف و عمليات عظيم پيمانكاري

دانلود تحقیق با موضوع اجراي موضوعات HSE در اجراي پروژه هاي مختلف و عمليات عظيم پيمانكاري،
در قالب word و در 196 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
دنياي امروز دنياي رقابت است . نرخ سريع تحولات تكنولوژيك، تغيير در الگوهاي مصرف و نيازهاي بازار، بالا رفتن انتظارات جامعه و مسؤوليتهاي اجتماعي سازمانها،‌ عرصه رقابت را روز‏به‏روز تنگ‏تر مي‏نمايد. شرط بقاء در چنين محيطي برخورداري از مزيتهاي رقابتي در سازمان است.
توجه به منابع انساني  به عنوان اصلي‏ترين سرمايه سازمان،  بهبود فرآيندهاي كاري در راستاي توليد و عمليات بهره‏‏ور و توجه به موضوعات زيست‏محيطي براي تحقق توسعه پايدار از مهمترين معيارهاي رقابت‏پذيري سازمانها به‏ شمار مي‏روند. از اين‏رو پرداختن به موضوعات ايمني، بهداشت و محيط‏ زيست به يكي از اولويتهاي كسب و كار در سازمانهاي امروزي تبديل شده است. در اين ميان بهره‏گيري از يك نگرش جامع و نظام‏مند به اين موضوعات اهميت بسياري دارد.سيستم مديريت بهداشت، ايمني و                محيط ‏زيست پاسخي به اين مهم است.كار در محيطهاي پيمانكاري به لحاظ تنوع كار، حضور گروههاي مختلف كاري و نیز عدم آشنايي كامل با محيط و شرايط كار، با پتانسیل بالای وقوع حوادث ایمنی، بهداشتی و زیست‏محیطی همراه است؛ از این‏رو پرداختن به موضوعات HSE در عمليات پيمانكاري اهميتي دو‏چندان مي‏یابد.
كار در محيطهاي صنعتي همواره با پتانسيل وقوع حوادث مختلف همراه است. خطرات ايمني، بهداشتي و زيست ‏محيطي فراواني در محيط كار وجود دارند كه غفلت از وجود آنها و عدم  برنامه‏ريزي جهت مواجهه با آنها مي‏تواند عواقب جبران ‏ناپذيري به ‏دنبال داشته باشد.
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق اجراي موضوعات HSE در اجراي پروژه هاي مختلف و عمليات عظيم پيمانكاري”