صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی تولید روغن خام یا روغن نباتی

دانلود طرح توجیهی در مورد تولید روغن خام یا روغن نباتی،
در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش.


توضیحات:
این طرح توجیهی در زمینه تولید روغن خام ( روغن نباتی  ) می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید روغن خام ( روغن نباتی  ) مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل:
مقدمه و خلاصه ای از طرح
فهرست مطالب
جداول و محاسبات مربوطه
موضوع و معرفی طرح
هزینه تجهیزات
ظرفيت
سرمايه گذاری كل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهيلات
دوره بازگشت سرمايه
اشتغال زايی
فضای مورد نیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگان و …

این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا BP) در قالب doc و ر حجم 35 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

 
مناسب برای:
– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
دانلود فایل

دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی تولید روغن خام یا روغن نباتی”

2019-07-14 19:27:10

صنایع غذایی

گزارش کارآموزی زراعت در جهاد كشاورزي شهرستان مه‌ ولايت

دانلود گزارش کارآموزی زراعت در جهاد كشاورزي شهرستان مه‌ ولايت،
در قالب word و در 16 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

بيوگرافي منطقه فيض‌آباد
واحد صنايع و توسعه روستاي
واحد نظام‌هاي بهره‌برداري
واحد امور دامي
واحد آبخيزداري
واحد آب و خاك
واحد حفظ نباتات
واحد امور دام
واحد ترويج
واحد باغباني
واحد زراعت
گزارش هفتگي دوره كارآموزي
دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش کارآموزی زراعت در جهاد كشاورزي شهرستان مه‌ ولايت”

2019-07-14 13:08:37

صنایع غذایی

طرح توجیهی تولید بیسکویت

برای موفقیت در در بازار کسب و کار باید با اصول بازاریابی
و فروش محصولات آشنایی داشته باشیم.کسب سود که یکی از مهمترین اهداف یک کسب و کار است
٬جز
با فروش محصول به مشتریان و دریافت بهای آن میسر نمی شود. گام نخست برای کمک به توسعه
کارآفرینی
٬تزریق
دانش مدیریت به کسب کارهای کوچک است.چه بسیار افرادی که با انگیزه های فراوان وارد
دنیای کسب و کار می شوند و کسب و کار جدیدی را راه اندازی می کنند ولی بعد از مدتی
٬به
دلیل ناتوانی در رقابت
٬وپیدا نکردن بازار مناسب
برای کالاها و خدمات خود
٬با دلسردی و نا امیدی٬کسب
و کار خود را تعطیل می کنند.عدم توجه به دانش مدیریت
٬یکیاز
عوامل اصلی شکست این افراد به شمار می آید
.

خلاصه طرح

موضوع طرح :طرح تولید
بیسکوئیت ساده ، میشکا و نان وشیرینی

نوع تولیدات: بیسکوئیت
ساده ،میشکا و نان و شیرینی

تعداد شاغلین :15 نفر

 مشحصات سرمایه
گذاری طرح : ارقام به میلیون ریال

سرمایه گذاری طرح :
4472

سرمایه گذاری ثابت :
3923/5

سرمایه در گردش
:519/5

در آمد سالیانه :
5900

سود ویژه :1200

دوره بازگشت سرمایه
: 3 سال

نرخ بازدهی سرمایه
:32%

دانلود فایل

دانلود فایل”طرح توجیهی تولید بیسکویت”

2019-07-10 21:17:05

صنایع غذایی

تحقيق اصول پایه در طراحی بسته بندی

دانلود تحقيق در مورد اصول پایه در طراحی بسته بندی،
در قالب word و در 58 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
بسته بندی کاربردی
شکل بطری
ویژگی های کلی طراحی
بسته بندی برای صادرات
طراحی بسته بندی و توجه به خصوصیات مصرف کننده
برچسب
نقش بسته بندی در صادرات
معرفی رعایت الزامات مهم در صادرات بسته بندی
ویژگی های بسته بندی صادراتی کالا
گذر بسته بندی، عقب ماندگی ما، دلایل و راه کارها
واکس KIWi
قوطی اسپری
بطری شیشه ای کوکاکولا
قوطی نوشیدنی
جعبه تخم مرع
کیسه خرید پلاستیکی یا کاغذی
تتراپک
بسته بندی بویل این بک
بسته بندی Cold can, hot can
بسته بندی بک این باکس
مایکرو ویو
موانع عدم رشد بسته بندی و استفاده از بسته بندی های امروزی
پیشنهادات جهت ارتقاء بسته بندی و دسترسی به بسته بندی های روز جهان
کیفیت و تضمین کیفیت
استانداردهای غذائی سخت گیرانه ترین استانداردها
پایداری محصول تولید شده
ضرایب خطر و ریسک
پیشنهادات
گزارش مصرف بسته بندی در سال 2006 – 2005
نسل جدید
کانال های فروش جدید
مقایسه مواد بسته بندی
بسته بندی آشامیدنی
بسته بندی نوشیدنی ها برای عموم مردم
مواد غذایی
تمایلات مصرف
بسته بندی غذایی
بسته بندی های آرایشی و بهداشتی
رشد بر اساس بازارهای جغرافیایی
بسته بندی آرایشی و بهداشتی
مواد اولیه بسته بندی های آرایشی و بهداشتی

ؤ
بخشی از ابتدای تحقیق:

طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف، می توان بررسی کرد:

– روشی برای حفاظت محتویات بسته
– عامل موثری بر قیمت گذاری محصول
– بازاریابی که ویژگی ها و مزایای محصول را تبلیغ می کند.
– بخشی از خود محصول

این
مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد. در حقیقت جایی که طراحی در راستای
افزودن ارزش واقعی مطرح است. البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در
بهبود نگهداری کالا یا کمک به بهبود راندمان قیمت ندارد.

طراحی بسته
بندی
در عصر حاضر، از عملکردگرایی ساده فراتر رفته است و اکنون یکی از
پیچیده ترین و جذاب ترین نمونه های هنر طراحان است. بیشتر محصولات بدون
بسته بندی شان بی معنی اند.

یک بسته خوب طراحی شده باید ملزومات چرخه
زندگی اش را دنبال کند. این چرخه زندگی از زمانی که برای بسته بندی محصولش
به کار می رود (خواه با دست انجام شود یا در یک کارخانه) شروع می شود، تا
سفرش به فروشگاه و با رفتنش به محل استفاده ادامه می یابد و سرانجام پس
از استفاده با قوانین زیست محیطی سخت رایج روبرو می شود.

بسته در هر یک
از مراحل زندگی اش مقتضیات متفاوتی دارد: نگهداری محتویات، کمک به فروش
آن ها و کمک به مصرف کننده در استفاده از محصول.

مهم تر از همه، یک بسته
باید در زمان خرید جلب توجه کند. هزاران محصول در فروشگاه برای جلب توجه
خریدار در رقابت اند و طبق یافته های تحقیقات، یک بسته در قفسه یک فروشگاه
کمتر از سه ثانیه برای تصاحب این توجه فرصت دارد. این به این معنی نیست که
بسته لزوماً باید پر و برق یا ساده باشد، بلکه باید با سلایق مشتری هم خوان
باشد.

بیش از ده هزار بسته مختلف اعم از اجناس خوراکی و غیر خوراکی در
یک سوپرمارکت معمولی برای  انتخاب کردن وجود دارد. بنابراین رقابت برای
دیده شدن در میان جمعیت است.

یک عامل کلیدی در کمک به شاخص بودن، داشتن نشانه های ساده وقابل تشخیص است. نشانه
هایی که حتی بدون نگاه مستقیم به آن ها دیده می شوند. این نشانه ها را می
توان ارزش های بصری نامید …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقيق اصول پایه در طراحی بسته بندی”

2019-07-10 19:53:57

صنایع غذایی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید امگا 3

دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید امگا 3،
در قالب pdf و در 69 صفحه، شامل:

معرفی محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
شرح فرآیند و تکنولوژی های تولید
تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژی های موجود
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
برآورد موارد اولیه موردنیاز و محل تأمین مناسب
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی برای واحد جدید
منابع

دانلود فایل

دانلود فایل”مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید امگا 3″

2019-07-09 06:51:30

صنایع غذایی

تحقیق تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)

دانلود تحقیق با موضوع تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)،
در قالب word و در 36 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تاريخ پـيدايش HACCP
HACCP  چيست؟
چرا HACCP؟
برنامه‌هاي مقدماتي (Prerequisite Programs)
نيازمندي‌هاي طرح HACCP
تيم HACCP
نمودار مراحل فرآيند توليد محصول
روش‌هاي تصديق سيستم HACCP
ارزيابي سيستم HACCP در حال اجرا
و …


بخشی از متن تحقیق:
چرا HACCP ؟
– روش‌هاي بازرسي سنتي كفايت لازم را نمي‌نمايد.
– به بازرسي‌هاي غيرقابل اعتماد كه براي ايمني محصول انجام مي‌شود، پايان مي‌دهد.
– بازنگري كنترل‌هاي گذشته را توصيه مي نمايد.
–  با اطمينان از سلامت محصول، هزينه‌ها را كاهش مي‌دهد.
–  بر روي منابعي كه بر سلامت محصول مؤثرند تمركز دارد.
– از انجام نشدن كنترل‌ها جلوگيري مي‌نمايد.
–  به صورت دوره‌اي و سيستماتيك بر اصلاح روش‌ها تاكيد مي‌نمايد.
– از به هدررفتن محصول و فراخوان آن جلوگيري مي‌نمايد.
و …
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)”

2019-07-08 07:05:10

صنایع غذایی

تحقیق امنیت زیستی

دانلود تحقیق با موضوع امنیت
زیستی،

در
قالب
word و در 134 صفحه،
قابل ویرایش.

 




 فصل اول: معرفي امنيت زيستي به عنوان روشي براي كاهش بيماري هاي عفوني

 با
وجود بهبود شرايط زندگي، هنوز هم بيماري های پس از بلاياي طبيعي، مهم ترين عوامل
آسيب زننده‌اي به شمار مي‌آيند كه تاكنون مهار نشده‌اند و خسارات مالي و جاني
فراواني به بار مي‌آورند. 

 

 فصل دوم: معرفي مفهوم امنيت زيستي

طراحي
برنامه‌هاي امنيت زيستي، اهميت زيادي در فراهم‌آوردن شرايط مناسب براي بروز حداكثر
توان بالقوه ژنتيكي گله‌هاي طيور دارد. مطالعات نشان مي‌دهد هرچه محيط زندگي
پرندگان پاكيزه‌تر باشد، رشد بهتري خواهند داشت.

 

فصل سوم: راه كارهاي مهار بيماري به وسيله برنامه‌هاي امنيت زيستي

 برنامه‌ريزي
و اجراي دقيق اصل امنيت زيستي در مرغ داري، اولين و اساسي‌ترين قدم در راه پيش گيري
از امراض و نگهداري گله‌هاي سالم با بازده اقتصادي مناسب مي‌باشد. هدف برنامه‌هاي
امنيت زيستي، كاهش اثر مفيد ميكروب ها برر وي طيور و شامل چندين برنامة مهم و اصلي
است. اين برنامه‌ها كه خود حاوي دستورالعمل‌هاي متعددي مي‌باشند، به سه بخش اصلي
تقسيم‌بندي مي‌شوند. 

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق امنیت زیستی”

2019-07-07 15:50:44

صنایع غذایی

گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید دستگاه کمباین سیب زمینی

دانلود گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید دستگاه کمباین سیب زمینی،
در قالب pdf و در 60 صفحه، شامل:

معرفی محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
شرح فرآیند و تکنولوژی های تولید
تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژی های موجود
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
برآورد موارد اولیه موردنیاز و محل تأمین مناسب
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی برای واحد جدید
منابع

دانلود فایل

دانلود فایل”گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید دستگاه کمباین سیب زمینی”

2019-07-01 16:15:07

صنایع غذایی

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات)

دانلود پاورپوینت با موضوع اندازه گيری جريان (مايعات)،
درقالب ppt و در 44 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
تعريف جريان
استاندارد اندازه گيری
روشهای اندازه گيری جريان
روشهای توزينی
جريان سنج حجمی جابجايی مثبت ( شمارشگر) (PD)
جريان سنج پيستونی
دبی سنج رقاصکی Nutating Disk
دبی سنج با پره های بيضوی
دبی سنج پره ای
جريان سنجهای مبتنی بر روشهای انسدادی
روشهای انسداد
روتامتر
اصول تئوری روتامتر
دبی سنج مبتنی بر تير خمشی
دبی سنج توربينی
 دبی سنج مغناطيسی
باد سنج (کاوشگر)  سيم داغ  
دبی سنج مبتنی بر فشار (کاوشگر فشار)
اندازه گيری دبی در مجاری رو باز
سرريزها Weirs
روزنه  Orifice
اندازه گيری جريان مواد خشک
بخشی از متن پاورپوینت:
تعريف جريان
اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع
اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز….)
عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از يک مسير (لوله، کانال،…)
واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min
اهميت دقت اندازه گيری و مسائل اقتصادی
در اندازه گيری دبی فشار و دما هم نقش دارند
دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرايط استاندار 1 اتمسفر و 20 درجه سانتی گراد اندازه گيری می کنند
روشهای اندازه گيری به عوامل زير بستگی دارد:
جنس ماده
ميزان چسبندگی
درجه حرارت
هدايت الکتريکی
مقدار جريان
مقدار مواد معلق
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات)”

صنایع غذایی

تحقیق فلوسكليات گياه شناسي

دانلود تحقیق با موضوع فلوسكليات گياه شناسي،
در قالب word و در 4 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
فلوس درختي است به ارتفاع 10-15 متر كه به حالت خودرو در بشتر نقاط گرمسير دنيا مانند آفريقا ، هند و جنوب مي رويد . فلوس در بعضي از نواحي ايران به نام خرنوب هندي و خيار شنبر نيز معروف است .
ميوه فلوس يه طول 30 تا 50 سانتيمتر و به قطر 3-2 سانتيمتر است . اگر فلوس درقسمت طول آن شكافته شود تيغه هاي متعدد در آن ديده مي شود كه فلوس را به خانه هاي متعدد گاهي تا 100 خانه تقسيم مي كند
در داخل اين خانه ها مايع چسبنده تيره رنگي وجود دارد كه عسل خيار شنبر ناميده مي شود . طعم اين مايع كمي شيرين ولي نامطبوع است . براي استفاده از فلو غلاف آنرا كمي روي آتش گرم مي كنند تا عسل خارج شود . معمولا اين عسل با روغن بادام مخلوط شده و به عنوان مسهل استفاده مي شود البته مي توان مغز فلوس را با قند يا شكر مخلوط كرده و در درجه حرارت معتدلي پخت كه به آن فلوس پخته مي گويند .
تركيبات شيميايي:
مغز فلوس داراي اكسي آنتراكينون ، مواد قندي ،‌صمغ ، اسانس و مواد روغني است . خاصيت مسهلي فلوس مربوط به چند ماده شيميايي است كه از مشتقات آنتراكينون مي باشد .
صور دارويي فلوس 
جوشانده فلوس  : 10 گرم عسل فلوس را با يك ليتر آب جوش مخلوط كرده و آنرا صاف مي كنند و به مريض مي دهند . اين جوشانده مسهل خوبي است . مقدر عسل فلوس را مي تواندر مورد يبوستهاي سخت تا 60 گرم ني افزايش داد . البته براي بهتر كردن طعم آن مي توان مقدري شربت گيلاس يا انجير به آن اضافه كرد .
مرباي فلوس :‌5 گرم عسل فلوس را با همان مقدر آب مقطر مخلوط كرده و سپس مقدر 125 گرم قند كوبيده را به آن اضافه كنيد بعد آنرا حرارت دهيد تا به آرامي آب آن بخار شود و وزن آن به 100 گرم برسد و غليظ شود . اين مربا نيز مسهل بسيار خوبي است مقدر مصرف آن 50-100 گرم در روز است
دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق فلوسكليات گياه شناسي”