صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان،

در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان
اثر بر دستگاه گوارش
اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی
اختلالات الکترولیتی
تجمع فلزات سنگین مضر در بدن
مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده
فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان
انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر (به جای استفاده از جوش شیرین)
خمیر ترش
طرز تهیه خمیر ترش سنتی
ویژگی های کاربرد خمیر ترش
مایه خمیر خشک فعال: Active dried yeast
مایه خمیر خشک فعال فوری: instant active dried yeast
آلودگی های نان
راه های جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان) 
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
شرایط فیزیکی نانوایی‌ ها
بهداشت فردی نانواها
بهداشت روش پخت در نان های سنتی
بهداشت و نگهداری مواد غذایی- روش نگهداری از نان

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان”

2019-09-24 20:10:42

صنایع غذایی

طرح احداث شركت ماكاروني

بخش اول: كليات طرح تهيه ماكاروني

ـ مقدمه
مصرف انواع ماكاروني
در جهان به دلايل مختلف افزايش يافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه مي
باشد، در راستاي تأمين نياز جامعه و يا حتي در جهت تشويق به مصرف آن،
كشورهاي صنعتي سرمايه هايي در اين راه به كار انداخته و با تبليغات به
خوردن ماكاروني عادت كرده اند. اتخاذ سياست خود اتكايي در جهت ميل به
استقلال اقتصادي كشور ايجاب مي كند كه توليد ماكاروني با استفاده از ماد
اوليه داخلي و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمايت قرار
گيرد كه امكانات جالبي براي تهيه انواع ماكاروني سالم فراهم مي نمايد.
گسترش بهره برداري از ماكاروني براي توليد آن ضمن اينكه گام مهمي در جهت
توسعه كشاورزي از نظر مواد اوليه و حمايت از زارعين كشور مي باشد فرآورده
حاصله نسبت به ماكاروني هاي موجود در استان از ارزش غذايي بالاتري برخوردار
مي باشد. در حال حاضر واحدهاي ماكاروني در نقاط مختلف كشور به ظرفيت اسمي
حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداري است.
اميد است با بهره
برداري از اين كارخانه گامي در جهت افزايش توليد و قطع وابستگي برداشته و
نيز خدمتي به كشور، مردم و منطقه محسوب مي گردد.

ـ نتايج آمارگيري صنايع رشته و ماكاروني:

گزارش
زير نتايج آمارگيري از كارخانجات رشته ماكاروني سازي ايران مي باشد. از 78
كارخانه تهيه رشته و ماكاروني كه تماماً خصوصي مي باشند تقريباً از صد در
صد كارخانجات كشور آمارگيري به عمل آمده است.
نتايج آمار گيري به عمل آمده شامل موارد زير مي باشد:
تعداد
واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، ميزان مواد اوليه مصرفي عمده و غير عمده ،
مواد شيميايي و ميزان وابستگي آنها، ميزان فرآورده هاي توليدي و نيز
اشكالات تهيه مواد بسته بندي و اشكالات توليدي( شامل اشكالات فني كمبود
قطعات يدكي) با بررسي كه در مورد اشكالات اساسي كارخانجات به عمل آمده و مي
توان نتيجه گرفت كه در زمينه مواد اوليه بيته بندي و توليدي اشكال اساسي
وجود دارد.
ظرفيت اسمي كارگاههاي ماكاروني طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها
كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست
آمده است.
وابستگي ماشين آلات در خط توليد ماكاروني نداريم و دستگاههاي
توليدي واحد ماكاروني در كارخانجات توليدي ميكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ،
فرهمند و… ساخته ميشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب مي
گردد.
1ـ تعداد واحدها وضع مالكيت بصورت در صد كارخانجات بر مبناي تعداد در كل و همچنين تعداد كاركنان مطابق جدول زير مشخص مي گردد.

فهرست
بخش اول: كليات طرح تهيه ماكاروني 1
ـ مقدمه 1
ـ نتايج آمارگيري صنايع رشته و ماكاروني: 2
ـ فرآورده هاي توليدات كارخانجات رشته و ماكاروني: 3
ـ ميزان مواد اوليه مصرفي كارخانجات ماكاروني: 4
آرد دو صفر و 3 صفر 4
ـ پراكندگي واحدهاي ماكاروني در چند شهر ايران: 5
رديف 5
ـ نمودارپراكندگيواحدهاي ماكاروني در چند استانكشور: 6
ـ تعريف چند نوع مختلف ماكاروني: 7
«بخش دوم» 9
ـ هدف و نكات مهم طرح: 9
ـ نوع محصول: 10
ـ ظرفيت توليد و زمان كار در كارخانه: 10
ـ ميزان مواد اوليه مورد نياز كارخانه: 10
ـ روش كار و نحوه فرآيند: 11
ـ كنترل كيفيت: 12
ـ ماشين آلات مورد نياز كارخانه (توليد) : 13
ـ چگونگياستقرارماشينآلاتوفضايموردنيازدر سالن توليد: 13
ـ زمين و ساختمانهاي كارخانه: 16
الف ـ زمين 16
ب ـ ساختمانهاي كارخانه: 16
ـ تأمين برق: 19
ـ سوخت: 20
ـ آب : 21
ـ فاضلاب: 22
ـ تهويه و اطفاء حريق: 23
الف ـ تهويه: 23
ب ـ اعلام و اطفاء حريق: 23
ـ لوازم و تجهيزات اداري: 23
ـ لوازم حمل و نقل و جابجايي: 24
ـ وضعيت پرسنلي و كارگري كارخانه: 24
«بخش سوم» 26
الف ـ هزينه هاي زمين و ساختمانهاي كارخانه: 26
1ـ هزينه زمين: 26
2ـ هزينه هاي خاكبرداري ، ديواركشي و محوطه سازي : 26
3ـ هزينه هاي ساختمان كارخانه: 27
ـ هزينه ماشين آلات و تجهيزات: 28
ـ هزينه تأسيسات و تجهيزات عمومي: 29
ـ هزينه قبل از بهره برداري: 29
« بخش چهارم » 32
هزينه هاي توليدي طرح (سرمايه در گردش) 32
ـ هزينه هاي خريد مواد اوليه: 32
ـ هزينه پرسنلي و كارگري: 32
ـ هزينه هاي تأمين بـرق: 34
ـ هزينة تأمين آب: 35
ـ هزينه هاي اعلام و اطفاء حريق: 35
ـ هزينه هاي آزمايشگاه كنترل كيفي: 36
ـ هزينه هاي تأمين وسايل حمل و نقل و جابجايي: 36
ـ هزينه بيمه كارخانه: 36
ـ محاسبه هزينه در گردش كارخانه: 37
ـ كل سرمايه گذاري طرح: 37
ـ نحوه سرمايه گذاري و تأمين منابع مالي: 38
كارمزد: 38
ـ هزينه استهلاك و هزينه تعمير و نگهداري: 38
الف ـ هزينه استهلاك: 39
ب ـ محاسبه هزينه تعمير و نگهداري طرح: 39
ـ محاسبه كل هزينه توليد: 40
الف ـ هزينه‌هاي ثابت توليد: 40
ب ـ هزينه هاي متغير توليد: 41
ـ قيمت تمام شده محصول: 41
ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42
ـ بررسي نقطه سر به سر: 43
«بخش ششم » 45
روش فر‌آوردن (توليد): 45
شرايط ماكاروني فرآورده شده: 46
بسته بندي و نشانه گذاري: 46
بسته بندي: 46
نشانه گذاري: 47
ماكارونيهاي غير قابل مصرف: 47
«بخش هفتم » 49
پاره‌اي از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولي: 49
مشخصات متقاضيان: 51
1ـ مشخصات اشخاص حقيقي: 51
ـ آدرس كامل پستي و شماره تلفن: 52
2ـ مشخصات اشخاص حقوقي: 52
نام و نوع شركت: 52
تعداد شركاء: 52
اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54
اطلاعات مربوط به دانش فنـي 57

دانلود فایل

دانلود فایل”طرح احداث شركت ماكاروني”

2019-09-23 12:40:59

صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی تأسیس شیرینی پزی

این طرح توجیهی در زمینه تأسیس شیرینی پزی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و
جمع آوری شده است.
این فایل برای کارآفرینان در زمینه تأسیس شیرینی پزی مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل :
مقدمه و خلاصه ای از طرح
فهرست مطالب
جداول و محاسبات مربوطه
موضوع و معرفی طرح
هزینه تجهیزات
ظرفيت
سرمايه گذاری كل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهيلات
دوره بازگشت سرمايه
اشتغال زايی
فضای مورد نیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگان و …
این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا BP) در قالب Docx و در حجم 18 صفحه به
همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

مناسب برای :
– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

دانلود فایل

دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی تأسیس شیرینی پزی”

2019-09-21 08:37:58

صنایع غذایی

پاورپوینت پخت و پز صحيح

دانلود پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحيح،
در قالب ppt و در 22 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

بخش اول:
ظروف مواد غذايي

بخش دوم:
روش‌های صحيح سرخ کردن غذا


بخشی از متن پاورپوینت:
1-ظروف آلومينيومي:
– ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي‌دهند.
– بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي‌شود.
– بعضی نظریه‌ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری‌های آلومینیومی می‌تواند باعث بروز بیماری‌هایی همچون زخم معده، کولیت، خشکی دهان، یبوست و تغییر رنگ زبان شود.
– افرادي كه هر روز از ظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي‌كنند، تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي‌كنند.
و …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت پخت و پز صحيح”

2019-09-20 17:21:40

صنایع غذایی

پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها

دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با آنزيم ها،
در قالب ppt و در 79 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تعریف آنزيم ها
مزیت آنزیم ها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی
طبقه بندي و نامگذاري آنزيم ها
کوفاکتورها
مکانیسم عمل آنزیم ها
آلفا آميلاز   
بتا آميلاز   
گلوکو آميلاز   
پولولاناز
بتا گالاکتوزيداز   
پروتئازها
لیپازها
پلی فنل اکسیدازها
مکانيسم واکنش قهوه اي شدن 
روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک
استفاده از مهارکننده هاي آنزيم
استفاده از مهارکننده هاي سوبسترا ها
استفاده از مهارکننده هاي محصولات براي جلوگيري از تشکيل پليمر
سولفيتها 
ليپوکسي ژناز 
اسکوربیک اسیداکسیداز
گلوکز اکسيداز 
کاتالاز 
پراکسيدازها 
گزانتین اکسيداز 
آنزيم هاي پکتيکي    
پکتين استراز
پلي گالاکتوروناز 
پکتات لياز
فيتازها    
هيدرولازها
طبقه بندي هيدرولازها 
استراز ها  
روشهاي تثبيت آنزيم  
اصول واکنش هاي آنزيمي
عوامل موثر بر سرعت واکنش هاي آنزيمي


قسمتی از متن پاورپوینت:
آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور،  برخي از واکنش هاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند. اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها”

2019-09-20 08:06:37

صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی كمپوت كنسانتره

  • این طرح توجیهی در رابطه با كمپوت كنسانتره
    می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت

    نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه
    تولید كمپوت كنسانتره مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايي

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    pdf
    و در حجم 20 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی كمپوت كنسانتره”

    2019-09-19 14:42:22

  • صنایع غذایی

    طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی

    دانلود طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی،
    در قالب word و در 75 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

    خلاصه شرکت
    مالکیت شرکت
    خلاصه هزينه هاي سرمايه گذاري جهت راه اندازي شركت
    مکان شرکت و تسهیلات آن
    مقایسه رقابتی
    زمينه ها و امكانات فروش
    نحوه اجراي فعاليت يا ارائه خدمات
    تکنولوژی
    خدمات آینده
    خلاصه تجزيه و تحليل بازار
    بخش بندی بازار
    پیش بینی فروش
    تیم مدیریتی
    کمبودهای مدیریتی
    تركيبات زير در آب معدني مجاز نمي باشد
    و …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی شركت توليد آب معدنی”

    2019-09-17 12:20:40

    صنایع غذایی

    دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز

  • این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی گوشت
    قرمز می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص

    نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته
    بندی گوشت قرمز مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايي

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    Docx
    و در حجم 20 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز”

    2019-09-17 01:17:09

  • صنایع غذایی

    پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي

    دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی آلاينده هاي مواد غذایي،
    در قالب ppt و در 80 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

    مقدمه
    ارزیابی سمیت مواد
    مهم ترین سموم موجود در مواد غذایی
    طبقه بندی آفت کش ها
    توصیه شده در صیفی جات MRL
    نیترات ها، نیتریت ها و نیتروزامین ها
    بیماری های ناشی از وجود نیترات و نیتریت ها در مواد غذایی در انسان
    متهموگلوبینمی
    روش های کاهش نیترات و نیتریت در آب اشامیدنی
    محافظت کننده های محصولات کشاورزی
    علف کش ها
    حشره کش ها
    شناسایی باقیمانده مواد محافظ در مواد غذایی
    فلزات سنگین (جیوه)   
    سرب 
    کادمیوم
    سموم میکروبی
    سموم باکتریایی
    انتروتوکسین ها
    علایم بالینی مسمومیت
    بوتولیسم
    رایج ترین قارچ هایی که سبب بیماری می شوند
    قارچها
    توکسینهای تولیدشده توسط قارچ ها
    الکالوییدهای ارگوت
    افلاتوکسین ها
    افلاتوکسین
    داروهای دامی و مکمل ها
    آنتی بیوتیک ها
    ترکیبات ارامبخش
    هورمون های تیرویید
    مسمومیت با TCDD
    الاینده های حرارتی
    فوران Furan
    ماهی و صدف های آلوده
    منابع
    اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی
    مایکوتوکسین ها


    قسمتی از متن پاورپوینت:
    ترکیبات الاینده به طور خواسته و یا ناخواسته، از محیط وارد مواد غذایی می شوند. این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده و در نهایت سلامت آن ها را به خطر می اندازد و به همین دلیل به آن ها آلاینده گوییم.

    این آلاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی می شوند که مهم ترین آن ها عبارت اند از:
    1- آلاینده های حاصل از سوخت های فسیلی- آزمایشات هسته ای- کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات- دیاکسین ها- پلی امید هیدروکربن ها و …)
    2- آلاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود و وارد زنجیره غذایی می شود، مانند
    مونومرها- پلیمرها- پلاستیسایزرها- پلیکلرینیتدبیفنیل ها- شوینده هاو ضدعفونی کننده ها
    3- آلاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسین ها و آنتروتوکسین ها
    4- آلاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها- آفت کش ها- هورمون های گیاهی
    5- مواد شیمیایی که در دامداری ها و مرغداری ها استفاده می شود و وارد زنجیره غذایی انسان می شود، مانند داروها و مکمل های غذایی که در دام ها استفاده می شود …
    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي”

    2019-09-15 20:26:16

    صنایع غذایی

    مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)

    دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)،
    در قالب pdf و در 46 صفحه، شامل:

    معرفی محصول
    وضعیت عرضه و تقاضا
    شرح فرآیند و تکنولوژی های تولید
    تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژی های موجود
    بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
    برآورد موارد اولیه موردنیاز و محل تأمین مناسب
    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
    بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
    وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی برای واحد جدید
    منابع

    دانلود فایل

    دانلود فایل”مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)”

    2019-09-14 13:40:32