صنایع غذایی

تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

دانلود تحقیق با موضوع شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی،
در قالب word و در 168 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

چكيده

بخش اول: كنسرو رب گوجه فرنگي
مقدمه
تاريخچه صنعت كنسرو
تاريخچة كنسروسازي در ايران
توليد رب گوجه فرنگي

فصل اول:
1-1 پيدايش گوجه فرنگي
2-1 تركيب شيميايي گوجه فرنگي
3-1 كشت گوجه فرنگي
4-1 برداشت گوجه فرنگي
5-1 حمل گوجه فرنگي

فصل دوم:
1-2 گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره توليد كنندة رب گوجه فرنگي دلند
2-2 نفشة ساختماني شركت
3-2 روند توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
1-3-2 دريافت گوجه فرنگي
2-3-2 شستشو
3-3-2 سورت كردن
4-3-2 خرد و له كردن
5- 3-2 حرارت مقدماتي
6-3-2 استخراج و تصفيه پالپ
7-3-2 تغليظ آب گوجه فرنگي
4-2 بسته بندي
1-4-2 بسته بندي قوطي
1-1-4-2 افزودن نمك
2-1-4-2 پاستوريزاسيون
3-1-4-2 پر كردن
4-1-4-2 دربندي قوطي
5-1-4-2 تونل پخت
6-1-4-2 تاريخ زدن
7-1-4-2 بسته بندي قوطي
2-4-2 بسته بندي اسپتيك
5-2 انبار

فصل سوم: تأسيسات
1-3 ديگ بخار
2-3 كمپرسور هواسان
3-3 سيستم آبرساني
4-3 سيستم فاضلاب
6-3 سيستم اطفاي حريق

فصل چهارم: آزمايشات كنترل كيفيت
مقدمه
1-4 آزمايشات فيزيكوشيميايي
2-4 آزمون هاي ميكروبي
3-4 بررسي ويژگي هاي ارگانولپتيكي
4-4 ارزيابي دربندي قوطي
5-4 آزمون هاي آب
6-4 فرم ارزيابي محصول

بخش دوم: شير و فرآورده هاي آن

فصل پنجم:
مقدمه
1-5 تعريف شير
2-5 خواص فيزيكي شير سالم
3-5 اجزاي اصلي شير
4-5 بي ثباتي تركيبات شير

فصل ششم: گزارش از كارخانة پگاه گلستان توليد كنندة شير پاستوريزه و فرآورده هاي آن
1-6 معرفي كارخانه
2-6 نحوة تأمين شير موردنياز مجتمع
3-6 جمع آوري و حمل شير به كارخانه
4-6 فرايند دريافت شير خام
5-6 اهميت كيفيت بهداشتي شير خام
   
فصل هفتم: فرآيند صنعتي شير
1-7 جداسازي چربي و تميز كردن شير
2-7 هموژنيزاسيون
3-7 عمليات حرارتي
   
فصل هشتم: فرآورده هاي توليدي كارخانه
1-8 شير
1-1-8 شير پاستوريزه
2-1-8  شير استريليزه
2-8 ماست
1-2-8 خصوصيات شير  مصرفي در توليد ماست
2-2-8 استارتر در توليد ماست
3-2-8 مراحل توليد ماست
4-2-8 ساختار تشكيل ماست
3-8 پودر شيرخشك و پودر آب پنير
1-3-8 پودر شيرخشك
2-3-8 پودر آب پنير
3-3-8 بسته بندي
4-3-8 موارد مصرف
5-3-8 كنترل كيفي
   
فصل نهم :
1-9 نحوة نگهداري شير و فراورده هاي آن
2-9 مقايسه ارزش غذايي شير خام، شير پاستوريزه و شير استريليزه
3-9 افزودني هاي مجاز
4-9 بازدارنده هاي رشد ميكروبي

فصل دهم: آزمايشات كنترل كيفيت
1-10 آزمون هاي شيميايي
1-1-10 اندازه گيري درصد چربي
2-1-10 اندازه گيري درصد پروتئين
3-1-10 تعيين مادة خشك
4-1-10 آزمونهايي كه در هنگام دريافت شير خام انجام مي گيرد
5-1-10 تشخيص آنتي بيوتيك در شير
6-1-10 تست فسفاتاز
7-1-10 تست پراكسيداز
8-1-10 تست آب اكسيژنه
9-1-10 تعيين درصد نمك
10-1-10 تعيين اسيديته
11-1-10 تعيين غلظت سود و اسيد
2-10 آزمون هاي ميكروبي
1-2-10 آزمايش احياء متيلن بلو در شير خام (ردوكتاز)
2-2-10 آزمون اسپوركانت
3-2-10 شمارش كلي ميكروب ها (توتا)
4-2-10 روش شمارش و تشخيص كليفرم ها
5-2-10 روش جستجو و شناسايي اشريشياكلي
6-2-10 شناسايي استافيلوكوكوس اورئوس
7-2-10 روش شناسايي كپك ها (كپك و مخمر)
8-2-10 تست فينگر
9-2-10 كشت آب مسيرهاي CIP
3-10 فرم ارزيابي محصولات

نتيجه گيري
منابع و مآخذ
ضميمه

دانلود فایل

دانلود فایل”تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی”

2019-09-10 19:53:28

صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی،
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت
طبقه بندی آلودگي های مواد غذايي
انواع آلودگي های مواد غذايي
فلزات سنگین موجود در مواد غذائی
مضرات فلزات سنگین
آلومینیوم
آرسنیک
سم زدائی فلزات سنگین
هورمون های موجود در مواد غذائی


قسمتی از متن پاورپوینت:
نظر به اين كه منشاء مواد اوليه غذا با خاك و آب در ارتباط است لذا تعدادي از باكتري‌هاي موجود در اين دو عامل محيطي به مواد غذايي راه مي‌يابند و باقي مي‌مانند، مگر اين كه در مراحل تهيه غذا، اين باكتري‌ها حذف گردند. علاوه بر اين به طور خاص بعضي از پاتوژن‌هاي انساني مثلا از طريق منابع آلوده حيواني و نيز از افراد تهيه كننده و جابجاكننده مواد غذايي سرچشمه مي‌گيرند …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی”

2019-09-10 12:08:33

صنایع غذایی

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير،
در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فرمول شيميايي و ساختار PET (پلي اتيلن ترفتالات)
مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني
انواع PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتي آن‌ها درمقايسه با پليمرهاي ديگر جهت بسته‌بندي شير
مقايسه‌اي بين PET و پليمرهاي ديگر، در بسته‌بندي شير
مقايسه بين ميزان عبور و مرور گازها بخصوص اكسيژن در انواع پليمرهاي بسته‌بندي
دو نوع تجربه نگهداري انجام مي‌شود
نتایج حاصله


بخشی از متن پاورپوینت:
مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني:
1- خصوصيات فيزيكي و مقاومت خوب در برابر فشارهاي حمل و نقل
2- خصوصيات ممانعت كنندگي در برابر عبور و مرور گازهاي O2 و CO2
3- بهداشت مناسب
4- آسان براي دوخت حرارتي
5- سازگار با محيط زيست
6- قابل رويت بودن محصول براي مشتري
و …
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير”

2019-09-07 17:17:25

صنایع غذایی

طرح توجیهی احداث کارخانه ماكارونی

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • این طرح توجیهی در رابطه با توليد ماكارونی
    می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه توليد
    ماكارونی مناسب می باشد.

     


    این طرح توجیهی شامل:

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايی

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای:

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    pdf
    و در حجم 20 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی احداث کارخانه ماكارونی”

    2019-09-03 00:49:33

  • صنایع غذایی

    طرح توجيهي تهيه عسل و بسته‌بندي در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي

    1ـ چكيده
    1ـ1ـ مشخصه طرح :
    عنوان طرح تهيه عسل و بسته‌بندي در
    بسته‌هاي 50 و 100 گرمي (صادراتي ) مي‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ايران
    چنين تعريف شده است : عسل محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل از شهد
    گل و يا شهد قسمتهاي ديگر گياه در كندو بوجود مي‌آيد . و ويژگيهاي عمومي آن
    مي‌بايست بر طبق استاندارد تدوين شده باشد . محصول جنبي اين طرح موم
    مي‌باشد و ظرفيت توليدي طرح 125 كيلوگرم عسل بسته‌بندي شده در ظروف 50 و
    100 گرمي يكبار مصرف در ساعت مي‌باشد .
    2ـ1ـ فرآيند توليد :
    عسل
    شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسيله دستگاه
    اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازي مي‌شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس
    از پاستوريزاسيون بوسيله دستگاه بسته‌بندي اتوماتيك بسته‌بندي مي‌شود .
    3ـ1ـ شرايط عملياتي :
    تعداد روز كاري در سال 270 روز و بر اساس يك شيفت 8 ساعته محاسبه شده است .

    4ـ1ـ در صد تامين مواد اوليه :
    ماده
    اوليه اصلي يعني عسل كلاً از داخل كشور تهيه مي‌شود و مواد بسته بندي
    وارداتي است و مي‌توان گفت كه 90 درصد مواد اوليه داخلي و 10 درصد وارداتي
    مي‌باشد .
    5ـ1ـ تعداد كاركنان :‌
    مديريت يك نفر ، پرسنل توليدي شامل
    7 نفر كارگر و دو تكنسين ، اداري و مالي 2 نفر ،‌نگهبهان و خدماتي 1 نفر ،
    راننده و تداكاتچي 1 نفر ، تاسيساتي يكنفر ،‌جمع پرسنل 15 نفر .
    6ـ1ـ تاسيسات زير بنايي :‌
    كل
    توان برق 80 كيلووات : فرآيند 54 كيلوات ، تاسيسات 16 كيلو وات ،‌اضطراري
    11 كيلو وات ، آب مصرفي روزانه در حد استاندارد آب آشاميدني و به ميزان 5
    متر مكعب در روز قابل تامين از شبكه سراسري .
    روزانه حدود 200 ليتر گازوئيل جهت ديگ بخار به مصرف مي‌رسد .
    سيستم جمع آوري و تصفيه و دفع فاضلاب بطريق سپتيك تانك پيش بيني شده است .

    فهرست مطالب
    1- چكيده
    2- كليات
    1-2- انواع عسل
    2-2- چگونگي و ميزان بكارگيري
    3-2- كالاهاي قابل جانشيني
    4-2- قيمت و امكان فروش
    3- بررسي فني
    1-3- اصول فرآيند توليد
    2-3- نكات علمي و شرايط بهينه
    3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه
    4-3- كنترل كيفيت
    5-3- نگهداري
    4- برآوردهاي فني
    1-4- ظرفي و برنامه توليد
    2-4- مشخصات فني
    3-4- كنترل كيفيت
    4-4- تاسيسات عمومي
    5-4- نيروي انساني
    7-4- زمان بندي اجراي طرح
    5- بررسيهاي مالي و اقتصادي
    1-5- جدول ارزش مواد اوليه
    ــــ جدول هزينه انرژي
    ــــ جدول هزينه نيروي انساني
    2-5- جدول ماشين آلات و تجهيزات توليدي
    ــــ جدول هزينه وسايل نقليه
    ــــ جدول هزينه تاسيسات عمومي
    ــــ جدول هزينه ساختمانها
    ـــــ جدول هزينه محوطه سازي
    ـــــ جدول هزينه هاي قبل از بهره‌برداري
    3-5- سرمايه ثابت
    ـــــ سرمايه در گردش
    ـــــ كل و نحوه سرمايه گذاري
    4-5- جدول هزينه استهلاك
    ـــــ جدول هزينه تعميرات ونگهداري
    5-5- جدول تفكيك هزينه‌هاي ثابت و متغيير توليد
    ـــــ محاسبه قيمت تمام شده
    6-5- محاسبه قيمت فروش
    7-5- جداول مالي اساسي
    ـــــ جدول پيش‌بيني عملكرد سود و زيان
    ـــــ جدول پيش بيني گردش وجوه نقدي
    ـــــ جدول پيش بيني تراز نامه
    8-5- شاخصهاي اقتصادي
    ـــــ ارزش افزوده
    ـــــ نقطه سر به سر
    ـــــ نرخ بازدهي و دورة برگشت سرمايه
    ـــــ سرمايه گذاري سرانه
    9-5- تجزيه و تحليل و ارزيابي طرح
    خلاصه تهيه و بسته بندي عسل

    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجيهي تهيه عسل و بسته‌بندي در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي”

    2019-09-02 09:26:40

    صنایع غذایی

    دانلود طرح توجیهی کارخانه رب

  • این طرح توجیهی در زمینه کارخانه رب  گوجه فرنگی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط
    کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه تاسیس
    کارخانه رب  گوجه فرنگی مناسب می باشد.

     

    این طرح توجیهی شامل :

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايی

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    Docx
    و در حجم 5 صفحه به

    همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

     

    مناسب برای :

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • دانلود فایل

    دانلود فایل”دانلود طرح توجیهی کارخانه رب”

    2019-09-01 06:43:50

  • صنایع غذایی

    طرح توجیهی تولید لوله های درزدار

  • Normal 0 false false false EN-US FA
  • این طرح توجیهی در رابطه با تولید لوله
    های درزدار می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است.

    این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید
    لوله های درزدار مناسب می باشد.

     


    این طرح توجیهی شامل:

    مقدمه و خلاصه ای از طرح

    فهرست مطالب

    جداول و محاسبات مربوطه

    موضوع و معرفی طرح

    هزینه تجهیزات

    ظرفيت

    سرمايه گذاری كل

    سهم آورده متقاضی

    سهم تسهيلات

    دوره بازگشت سرمايه

    اشتغال زايی

    فضای مورد نیاز

    تعداد و هزینه نیروی انسانی

    استانداردهای مربوطه

    بازارهای داخلی و خارجی

    توجیه فنی و اقتصادی طرح

    عرضه کنندگان و …

     

    مناسب برای:

    – اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی
    اعتباری

    – گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از
    صندوق مهر امام رضا

    – ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات
    بنگاه های زود بازده

    – گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی
    و وزارت تعاون

    – ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا
    و کارآفرینی

    – مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه
    دانشجویی

     

    این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح
    کسب و کار، طرح تجاری یا
    BP)
    در قالب
    pdf
    و در حجم 62 صفحه به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در
    اختیار شما قرار خواهد گرفت.

    دانلود فایل

    دانلود فایل”طرح توجیهی تولید لوله های درزدار”

    2019-08-31 10:41:32

  • صنایع غذایی

    جزوه آموزشی مهندسی صنایع غذایی

    دانلود جزوه آموزشی مهندسی صنایع غذایی،
    در قالب pdf و در 299 صفحه.

    توضیحات:
    این
    جزوه آموزشی جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته  مهندسی
    صنایع غذایی ویژه کنکور می باشد که همراه با تست و پاسخ تشریحی ارائه شده
    است.

    دانلود فایل

    دانلود فایل”جزوه آموزشی مهندسی صنایع غذایی”

    2019-08-31 01:05:29

    صنایع غذایی

    گزارش کارآموزی شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)

    دانلود گزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)،
    در قالب word و در 81 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
    1-1 مقدمه و تاريخچه كنسروسازي
    1-2 معرفي كشت و صنعت گرگان
    1-3 محصولات توليدي شركت
    1-4 اصول و مراحل مختلف خط توليد محصولات كنسروي
    1-4-1 انتخاب مواد اوليه
    1-4-1-1 ميوه و سبزي
    1-4-1-2 مواد اوليه‌ي نيمه آماده
    1-4-2 درجه‌بندي مواد اوليه
    1-4-3 تميز كردن مواد اوليه
    1-4-4 آماده كردن ماده‌ اوليه
    1-4-4-1 جدا كردن پوست ميوه
    1-4-4-2 دم‌گيري و جدا كردن هسته
    1-4-4-3 قطعه قطعه كردن
    1-4-4-4 استفاده از خلاء براي خارج كردن اكسيژن، هوا و گازها (آبدهي در خلاء)‌
    1-4-5 بلانچينگ
    1-4-6 فرمولاسيون
    1-4-7 پر كردن در قوطي
    1-4-8 خارج كردن اكسيژن و گازها
    1-4-8-1 خارج كردن هوا با استفاده از دما
    1-4-8-2 خارج كردن هوا با استفاده از روش‌هاي مكانيكي
    1-4-8-3 خارج كردن هوا با استفاده از تزريق
    1-4-9 درب‌بندي قوطي‌هاي كنسرو
    1-4-10 فرآيند دمايي كنسروها
    1-4-10-1 پخت محصول
    1-4-10-2 دما دادن به منظور استريليزاسيون محصول
    1-4-10-3 دستگاه‌ها و روش‌هاي دما دادن كنسروها
    1-4-11 سرد كردن قوطي‌هاي كنسرو
    1-4-12 كدگذاري و برچسب‌زني قوطي‌هاي كنسرو
    1-4-13 كارتن‌گذاري و نگهداري قوطي‌ها
    1-4-14 ميكروبيولوژي كنسروها
    1-5 خط توليد ذرت شيرين كارخانه‌ي شهره
    1-5-1 ذرت فريز شده
    1-5-2 كنسرو ذرت شيرين
    1-5-3 مخزن آب نمك‌زني
    1-5-4 كوكر كولر
    1-6 خط توليد خوراك بادمجان كارخانه‌ شهره
    1-7-1 فلوچارت توليد كنسرو لوبياچيتي با سس
    1-7-2 فلوچارت توليد فرآورده‌هاي گوجه‌ فرنگي
    1-8 تاسيسات و تجهيزات كارخانه
    1-8-1 سردخانه و انجماد
    1-8-1-1 تجهيزات توليد و توزيع سرما
    1-8-1-2 ساختمان سردخانه
    1-8-2 ديگ بخار
    1-8-3 انبارهاي كارخانه
    1-8-4 تصفيه‌ي فاضلاب (تصفيه‌ آب صنعتي)
    1-9 بخش كنترل كيفي محصول و آزمون‌هاي آن
    1-9-1 آب كارخانه
    1-9-1-1 آزمون‌هاي آب كارخانه‌ي شهره
    1-9-2 آزمون‌هاي فيزيكي- شيميايي كارخانه‌ شهره
    1-9-3 آزمون‌هاي ميكروبي كارخانه‌ شهره
    1-10 نتيجه‌گيري
    1-11 پلان كارخانه شهره
    1-12 جداول
    1-13 اشكال
    دانلود فایل

    دانلود فایل”گزارش کارآموزی شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)”

    2019-08-27 08:02:59

    صنایع غذایی

    پاورپوینت و تحقیق نوشابه گازدار

    دانلود پاورپوینت و تحقیق با موضوع نوشابه گازدار،
    در قالب ppt و در 25 اسلاید، در قالب word و در 45 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

    تاریخچه تولید کوکاکولا
    نوشابه
    شیرین کردن نوشابه
    معروف‌ترین کارخانجات تولید نوشابه در جهان
    چند نمونه نوشیدنی که در ایران هم تهیه می‌شود
    مضرات نوشابه‌های گازدار
    تأثیر نوشابه‌های گازدار در موارد مختلف
    وقتی یک نوشابه می‌خورید، چه اتفاقی می‌افتد؟
    و …

    بخشی از متن پاورپوینت:
    نوشابه:
    – نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک‌دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اغلب نوشابه‌ها حاوی کافئین هستند.
    – در کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می‌گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه، پاپ می‌گویند. معمولاً پاپ، نوشابه‌ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که سودا درون قوطی می‌باشد.
    – برای طعم دادن به نوشابه از وانیل، دارچین، کارامل و همچنین اسانس انواع مرکبات، مخصوصاً پرتقال و لیمو ترش استفاده می‌کنند. از آنجا که …

    دانلود فایل

    دانلود فایل”پاورپوینت و تحقیق نوشابه گازدار”

    2019-08-26 16:01:13